1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

szybka pomoc fifa 10

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez patryk147369, Lipiec 23, 2010.

  1. patryk147369

    patryk147369 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Bo kupilem pierwsz aoryginalna gre i nie wiem co i jak wlozylem pylte i od razu gra sie odpalila i nie wiem jak teraz wyjsc z gry bo nie ma nigdzie "wyjdz" i jak gre zapisac na dysku moze ktos pomoc? dzieki z gory
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    omg . Naciskasz przycisk " X " na padzie, ten okrągły, tzw XBOX GUIDE - potem wciskasz " Y " i potwierdzasz, gra wraca Ci do dashboardu. Potem jak chcesz zainstalować to klikasz na obrazek z napędem/grą - " Y " i wybierasz " Zainstaluj na Dysku Twardym ".
     
  4. patryk147369

    patryk147369 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    dzieki wiem ze glupie pytanie ale mowie pierwsza gra dopiero ktora kupilem i nie wiedzialem jak to zrobic .
     
  5. Marian112

    Marian112 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2010
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    tak jak napisał Aizo :}
    trzymasz parę sek podczas gry duży świecący X na pardzie i masz do wyboru wyłącz konsole anuluj i powrót do dasha i masz :} i powród do dasza ;] i grasz .
     
  6. barman_2000

    barman_2000 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2010
    Posty:
    3416
    Polubienia:
    393
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Włoszczowa
    nie trzeba trzymac, wystarczy wcisnac, a po drugie mozna tez wysunac naped, tez wyjdzie z gry
     
  7. xRazor

    xRazor Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    170
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łomża
    lol ja zawsze wysuwam naped i po klopocie
     
  8. Marian112

    Marian112 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2010
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    tak ale jak naciśniesz to ci się mini dash włączy :} i Temat można zamknąć :}
     
  9. patryk147369

    patryk147369 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 24, 2010
    Posty:
    76
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a moglby ktos mi pomoc jeszcze? :D bo chce zagrac z koelga przez neta i on wysyla mi zaproszenie ale nic z tego do tego mam maly rozmazany obraz w telewizorze i nic praktycznie nie widac ale chodzi chyba zeby sie gdzie zarejestrowac to jest konieczne? tam na dole jest anuluj a w srodku chyba podany moj mail
     
  10. BCG-pl

    BCG-pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    583
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    co ty chlopi w ogole p*erdolisz? po co przytrzymac? chyba xboxa nie masz. jak sie przytrzyma to jest wylacz konsole, wylacz pada, anuluj, zeby wyjsc do dasha naciska sie duzy przycisk na srodku pada potem Y i sie potwierdza. takich ekspertow to sie od razu powinno banowac.

    zeby grac przez internet musisz wykupic xbox live gold, poszukaj na allegro.
     
  11. Marian112

    Marian112 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2010
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    człowieku czytaj uważnie 2 poprzednie posty !
    za 1 razem jak naciśniesz to masz jakby mini dash ileś tam zakladek a jak przytrzymasz to masz wyłącz konsole anuluj i powrót do dasha i nie gadaj mi kurcze żę tak nie jest . ! i ty nie masz konsoli !
     
  12. BCG-pl

    BCG-pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    583
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    haha ile ty masz lat?
    http://zapodaj.net/64ce28c508a8.jpg.html
    masz tu gdzies opcje wyjscia do dashboardu? nie! i dlatego zamknij sie i schowaj dume do kieszeni a nastepnym razem jak cos piszesz a tym bardziej jak wdajesz sie w klotnie to upewnij sie 5 razy czy masz racje.
     
  13. Marian112

    Marian112 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2010
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  14. AiZo

    AiZo Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 5, 2008
    Posty:
    456
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    KrakĂłw, Poland
    Napisałeś to dokładnie tak. A to jest błąd. Trzymają parę sekund ma do wyboru tylko wyłączenie pada albo konsoli - a nie powrót do dashboardu. Aby to zrobić wystarczy NACISNĄĆ raz przez chwilę guide, potem " Y ". Nie siej chaosu.
     
  15. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12072
    Polubienia:
    1066
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Co napisałeś? "trzymasz parę sekund' to nie włączy sie minidash tylko opcja wyłącz konsole pada. napisałeś źle i tyle
     
  16. Marian112

    Marian112 Banned

    Dołączył:
    Lipiec 21, 2010
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    chciałem na pisać na odwrót :} naciśniesz mini dash trzymasz bonusowe opcje :}
    trzymasz przez chwile włącznik konsoli i boom :}
     
  17. Abaddone`

    Abaddone` Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    500
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
    grubo, czlwieku ogarnij sie ! hahahahahahahahaha
     
  18. BCG-pl

    BCG-pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    583
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Poznań
    stwierdzenia ze chyba nie masz konsoli bylo ironiczne. to TY popelniles blad i jeszcze sie klocisz. jak chcesz sie licytowac to z kolegami w podstawowce bo mnie nie obchodzi jak dlugo i czy w ogole masz konsole ale to ze wprowadzasz ludzi w blad i jeszcze pomimo braku racji wyklucasz sie. dla mnie koniec tematu, odpowiedz na pytanie zadane w temacie padla i niech jakis mod najlepiej juz to wszystko zakonczy bo cos czuje ze zaraz warny poleca.
     
Wczytywanie...

Poleć forum