1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Szybka pomoc free gold

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez bankai, Wrzesień 3, 2012.

  1. bankai

    bankai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Zrobilem ze nie chce tego darmowego golda na 30 dni no ale teraz chce czy moge to jakos cofnac??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. PrzemaSS_POL

    PrzemaSS_POL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 29, 2012
    Posty:
    46
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Polska
    Mi wyskakuje jak zakładam inny profil, bo tez zrezygnowałem i za każdym razem teraz mam...
     
  4. bankai

    bankai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Edycja postów

    ale na tym profilu nie moge??
    Tam mam te punkty. kurde!

    Naprawde potrzebuje pomocy:D!
     
  5. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Nie możesz i tyle. Co mamy poradzić? Dzwonić do ms i prosić o free golda dla ciebie? :p albo kupisz golda albo Założysz nowe konto. Ewentualnie darmowe kody 48. Innej opcji nie ma

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
  6. bankai

    bankai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    brutalne ale prawdizwe ok
     
  7. Maxi178PL

    Maxi178PL Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2012
    Posty:
    220
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    OPOLE
    Darmowe kody, jest jeszcze jakiś sposob?? Oprócz tego japonskiego
     
  8. TheOFF

    TheOFF V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2009
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    341
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    UK
    Na chwile obecną nie. Swoją drogą, szukaj na Facebooku, tam od czasu do czasu można coś zgarnąć.
    Z okazji walentynek zrobili promocję, Xbox Love Live.
    Wpisz w szukajce XBOX UK, polub i obserwuj ich fanpejdż.
     
  9. bankai

    bankai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a ja ma sie flage (moze mam niewiem) to mozna grac online na tym samym profilu albo innym?? bo wlasciwie z netem mi sie laczy normalnie ale golda nie mam
     
  10. NoobHunterPL

    NoobHunterPL Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2012
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    Graj graj . Ban sam przyjdzie :)
     
  11. Sanrajs

    Sanrajs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2009
    Posty:
    340
    Polubienia:
    44
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Olsztyn
    Oczywiście, że łączy Ci się z xbox live ale masz konto silver, które nie pozwala na gre przez multiplayer. Dopiero konto gold bądź wpisywanie 48h kodów pozwoli Ci na to. Nie martw się flagą i tym czy ją masz bądź nie tylko korzystaj z xboxa :D
     
  12. bankai

    bankai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Tzn nie rozumiem jesli mam flage ale raczje nie ,ale zalozmy ze mam to nie mogedostac bana mam nie przerobiona konsole ale dysk nie wiem czy nie oflagowany

    Bo mysle tak bo jak zmieniam dyski z konsoli jednej do 2 to mam uszkodzony profil

    Edytuj posty, już drugi raz w tym temacie.
    Warn !
    z0nk31
     
  13. Kamilmix

    Kamilmix Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2009
    Posty:
    122
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Ossowice
    Dysk nie ma nic do rzeczy, bana dostaje się za przerobiony napęd lub masowe przenoszenie licencji.

    Tapnięte z Galaxy Ace
     
  14. Maxi178PL

    Maxi178PL Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 5, 2012
    Posty:
    220
    Polubienia:
    22
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    OPOLE
    No okej polubilem ostatnio, coz trzeba czekać :p Dzieki.
     
  15. bankai

    bankai Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    108
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Nie no mam 1 konsole przerobiona nigdy nie byla pod netem i 2 nie przerobiona i zmienilem dysi i na ten nie przerobionej nie mma profilu tylko pisze uszodzony daltego mysle ze mam flage czy cos
     
  16. misiek12m

    misiek12m Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 14, 2010
    Posty:
    671
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gorlice
    Flaga to takie oznaczenie ms w kolejce do banowania :p i o ile mi wiadomo to jest przypisana do konsoli. Nie wiem co jest problemem ale raczej nie flaga ;-)

    Sent from my HTC Desire using Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum