1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Szybka Pomoc!! RRoD 3 Kreski !!

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez tosh92, Marzec 27, 2010.

  1. tosh92

    tosh92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    witam wiem nie ten dzial ale nie wiem co jest panika wielka u mnie :p chodzi o to ze wlaczylem konsole i otworzylem naped po czym korki u mnie strzelily i brak pradu po chwili wlaczylem i zamknolem naped recznie i gdy wlaczylem konsole byly 3 kreski kad bledu 0001 i tera co musze zrobic by dzialala konsola? ;(

    Ps: srry za bledy!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pinernals

    Pinernals Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Zasilacz ci się zepsuł.
     
  4. tosh92

    tosh92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    no co ty nie powiesz ? czy od zwyklego odciecia pradu moze mi odrazu zasilacz pojsc? da sie to naprawic moze jakos czy cus?
     
  5. Pinernals

    Pinernals Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nawet nie wiesz ile razy zasilacz od kompa mi się popsuł przez taki głupi brak prądu. Wątpię czy się da naprawić.
     
  6. tosh92

    tosh92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    zasilacz od kompa to moj wytrzymal nie jedno a konsola po jednym cieciu miala by odrazu pasc?? moze ktos inny co mial podobne problem lub sie zna moze sie wypowie na ten temat?
     
  7. Pinernals

    Pinernals Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Było już kilka tematów o tym, że przez brak prądu zasilacz się może popsuć. Wg. Mnie najlepiej po prostu kupić nowy, i tak nie jest to duży wydatek (Kwestia 40-70 zł). A co do naprawy to nie wiem czy tak łatwo można to zrobić.
     
  8. tosh92

    tosh92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    czytalem tez ze komus po takim naglym odcieciu pradu nadal konsola chodzila ;/
     
  9. Pinernals

    Pinernals Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Jedni mają farta, inni nie.
     
  10. scofield997

    scofield997 V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdzieś w Mazowieckim
    To nie przez brak prądu tylko przez zwarcie / spięcie może / pada zasilacz i w Twoim to na 99% zasilacz..

    0001 - 12V z zasilacza Problem z zasilaniem ...

    Poczytaj / poszukaj ... google nie gryzą :D

    http://peb.pl/microsoft/296541-faq-error-code-kody-bledow-x360.html

    Przede wszystkim sprawdź konsolę pod innym zasilaczem np od kolegi ..

    Pozdr.
     
  11. tosh92

    tosh92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    czyli nic tylko kupic nowy zasilacz ?
     
  12. Pinernals

    Pinernals Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  13. tosh92

    tosh92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ehh okej dzieki a czy podczas tego spiecia moglo sie cos w konsoli jeszcze zwalic czy tylko zasilacz i jest okej?
     
  14. Pinernals

    Pinernals Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Z konsolą powinno być wszystko w porządku.
     
  15. misiob

    misiob Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    349
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Góra
    a zasilacz sie na zielono pali?
    Bo jak zasilacz na zielono sie pali to cos w konsoli moze byc.
     
  16. Quba18

    Quba18 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 6, 2009
    Posty:
    51
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Jak chcesz to mogę Ci sprzedać zasilacz 203w jeżeli Ty w zestawie z konsolą posiadałeś inny zasilacz (np. 150w) to ten mój i tak powinien Ci chodzić jeżeli jesteś zainteresowany to pisz na PW
     
  17. scofield997

    scofield997 V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdzieś w Mazowieckim
    Będzie chodził w każdej konsoli (Flacon - 175W , Jesper - 150W) ...
     
  18. tosh92

    tosh92 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 3, 2009
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    no jak wlaczam konsole to zasilacz mignie na zielono i robi sie dalej pomaranczowa ;( konsola falcon chyba z 2008
     
  19. scofield997

    scofield997 V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 21, 2009
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Gdzieś w Mazowieckim
    Na 99,9 % to zasilacz ...
     
  20. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7159
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    0001 ma w zasadzie 2 przyczyny - albo zasilacz padniety albo kondensatory na plycie. w kazdym razie zaczyna sie w takich przypadkach od podlaczenia wszystkiego od nowa. jesli dalej to samo to sprawdzamy na innym zasilaczu. Jak dziala to mamy uszkodzony zasilacz, jak dalej nie dziala to awaria na plycie.
     
  21. Krawol

    Krawol Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2010
    Posty:
    1001
    Polubienia:
    114
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Warszawa | Otwock
Wczytywanie...

Poleć forum