1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Szybkie pytania odnośnie gier i wymaganych dashboardow

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez MacWnc, Czerwiec 9, 2012.

  1. MacWnc

    MacWnc Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    Mam LT 2.01 i dasha 13604. Jakie są wymagane wersje dasha dla nowych gier(Wiedźmin 2 , Max Payne3 itd..)? Czy aby w nie pograć muszę już przerobić na LT 3.0?

    Drugie pytanie dotyczy przeróbki. Czy majać już 3 razy wyciągany plik dummy.bin z mojego napędu, podczas kolejnej przeróbki muszę ponownie wyciągać klucz czy wystarczy że użyje poprzednio wyciągniętego?

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Do najnowszych gier wymagany dash 14719.

    Ale skoro masz LT2.01 to masz napęd Samsunga, a do samsungów nie ma LT+3.0 więc co Ty chcesz wgrywać !?
     
  4. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    DashBoard 14719 (najnowszy) - możesz wgrywać bez żadnych konsekwencji.

    Możesz go używać przy kolejnych przeróbkach. Nie trzeba go wyciągać jeszcze raz.
     
  5. MacWnc

    MacWnc Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 18, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok, dzieki za odpowiedz. Wcześniej wkradł mi się błąd: mam liteona i LT 2.0.
     
  6. adam34689

    adam34689 V.I.P V.I.P Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 29, 2010
    Posty:
    5143
    Polubienia:
    504
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    W takim razie, jeśli jeszcze nic nie nagrywałeś, to wgraj LT 3.0.
     
Wczytywanie...

Poleć forum