1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Szybkie pytania odnośnie napędu

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Krzysiekx27, Listopad 12, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. Krzysiekx27

    Krzysiekx27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    157
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Witajcie. Czy ten napęd nada się do LT MAX i nagrywania tych gier XDG3? LITEON IHAS124 DVD VER.B + NERO 9 ŁÓDŹ (1928345867) - Aukcje internetowe Allegro
    Drugie pytanie: Czy Forze 4 da się wypalić tak żeby działała czy nawet na tych liteonach sprawia w dalszym ciągu problemy?
    Pytanie 3: Jakie kable muszę dodatkowo zakupić zeby podpiąć ten napęd jako drugi do mojego komputera? Proszę o linki do allegro :p Pozdrawiam i przepraszam jeśli te pytania są zadawane po raz enty :p
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Tak ten napęd nada się do gier z zabezpieczeniem XDG3.
    Z tego co się orientuje Forze na tym idzie wypalić w kopii 1:1 i nie ma żadnych problemów.
    Musisz mieć kabelek Sata.
     
  4. Krzysiekx27

    Krzysiekx27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    157
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    z tego co wiem to do napędu w kompie dochodzą dwa kable jeden sata i drugi taki z białą końcówką. Czy ten drugi nie jest potrzebny?
     
  5. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    Tak, SATA przesyła dane a ten drugi daje zasilanie, wkońcu nic bez prądu nie chodzi ;p
     
  6. piko37

    piko37 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2009
    Posty:
    166
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgorzelec
    Biały to MOLEX z zasilaniem. Żeby podłaczyć ta nagrywarke pod zasilanie to musisz jeszcze miec przejsciówke z MOLEX
     
  7. Krzysiekx27

    Krzysiekx27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    157
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    moge prosic jakiegoś linka bo nie za bardzo wiem czego mam szukac.
     
  8. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
  9. Krzysiekx27

    Krzysiekx27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 18, 2010
    Posty:
    157
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Dziękuję za odpowiedzi. Uważam temat za zamknięty
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum