1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Szybkie pytanie odnosnie aktualizacji Lt2.0 do Lt3.0

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez przemek608, Wrzesień 26, 2013.

  1. przemek608

    przemek608 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 15, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!Od dawna nie siedzę w temacie bo nie miałem takiej potrzeby :) Trafiła mi się konsola z przeróbką lt2.0!! Wiem co i jak z wgraniem flesha na 3.0 ale tu mam małe pytanko :) Nie mam dostępu do tv niestety i pada i nie mogę zrobić aktualnie nowej aktualizacji przed fleshem! Czy coś sie stanie jak najpierw wrzucę lt 3.0? Bedę mógł potem spokojnie podłączyć do neta i zaktualizować dashboard do najnowszego ? nie zablokuje mi sie dasha ?

    Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2723
    Polubienia:
    787
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Pierwsze pytanie jaki dash jest teraz ?
     
  4. przemek608

    przemek608 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 15, 2008
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No niestety nie mam teraz możliwości sprawdzenia! Nic Czyli będzie znajomy musiał poczekać do jutra ;) Wieczorem zaktualizuje dasha do najnowszego a sflas***e jutro ;) Dzięki za odzew!
     
  5. giecik182

    giecik182 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
    Witam.

    Czy mogę wgrać od razu LT+3 jeżeli napę nie był przerabiany czy muszę najpierw wgrać LT+2?
     
  6. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    wgrywasz od razu 3.0

    Wysłane z mojego Xperia Neo V przy użyciu Tapatalka
     
  7. giecik182

    giecik182 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
  8. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    tzn w jaki sposób nie czyta ? na pewno wgrałeś dobry klucz ? spróbuj w JF
     
  9. giecik182

    giecik182 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
    w JF też już próbowałem i wszystko przebiegło bez najmniejszego problemu, nie wiem co jest grane. Robię wszystko tak jak powinienem a napęd zachowuje się tak jakby nie był przerobiony. Mogę dema gier ściagać i zalogować się na live. Nie wiem co jest grane...
     
  10. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    A jakie gry próbujesz odpalić? Sam je nagrywales czy jak?

    Wysłane z telefonu L710
     
  11. giecik182

    giecik182 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
    Próbuje odpalić gry nagrane iHas'em na które chodzą na konsoli mojego brata która jest przerobiona na LT3
     
  12. trebol91

    trebol91 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2011
    Posty:
    451
    Polubienia:
    74
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Płeć:
    Mężczyzna
    A jaki komunikta wyskakuje kiedy próbujesz jakas grę włączyć?

    Wysłane z telefonu L710
     
  13. giecik182

    giecik182 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 1, 2008
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Polska
    wkładam płytkę z kopią zapasową, dłuższą chwilę ładuje płytkę po czym krzyczy że dysk jest nieczytelny lub coś w tym stylu (błąd 03-08-00) i tak jest ze wszystkimi płytkami oprócz oryginalnych. Tak jak pisałem, u brata te gry chodzą bez najmniejszego problemu... Może to być wina uszkodzonego albo zużytego lasera?

    Dziś 21.01 odpaliłem konsolę i ku mojemu zdziwieniu nie czyta płytek oryginalnych, filmów DVD, czyta tylko płytki z muzyką, Czy to może być jednak wina tego że zużył się laser?
     
Wczytywanie...

Poleć forum