1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

szybkie pytanie

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez jason., Marzec 5, 2010.

  1. jason.

    jason. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, chce nagrać bad company 2, posiadam iextreme 1.51 .
    Jeżeli spat****e gre programem 3rd wave patcher, na wave 2 bo chyba taką obsługuje moja wersja ixt. to wszystko będzie poprawnie nagrane?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. batman17

    batman17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    186
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Warszawa
  4. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Nie będzie , ponieważ już ix 1.51 obsługuje wave 3 i do takiego wave musisz spaczować .
     
  5. jason.

    jason. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    maclogan, na 100% do wave3 ?
     
  6. maclogan

    maclogan Banned

    Dołączył:
    Sierpień 16, 2009
    Posty:
    762
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Shiojiri
    Tak na 10000000 % do wave 3 .
     
  7. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Przy iX 1.51 nie ma znaczenia czy wave2 czy wave3. Ten iXtreme odczytuje oba wave
     
  8. jason.

    jason. Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 7, 2009
    Posty:
    47
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ok dziekuje, topic do zamkniecia :)
     
  9. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    Chyba że masz napęd hitachi. Wtedy wszystkie wave otworzysz.
     
  10. Mateuszek77

    Mateuszek77 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 23, 2010
    Posty:
    181
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków|Cracovia|
    Spat**** na Wave3 wypal i ciesz się grą:)
     
Wczytywanie...

Poleć forum