1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Szybkie pytanie

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez T10z, Luty 25, 2009.

  1. T10z

    T10z Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, wczoraj kupilem XBOXA 360 ARCADE + IEXTREME 1.5 i jak włożyłem do napędu pirackie GTA 4 noto wszystko bylo ok, jednak na drugi dzien(dzisiaj) napęd chodzi jakoś nie tak mianowicie głośno,hałaśliwie, i trzeszczy tak jakby... Niewiem to normalne zachowanie czy cos jest nie tak?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tomasz222

    tomasz222 Banned

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    484
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia kolo Krakowa
    to nie jest normalne........nastepnym razem uzywaj opcji szukaj ..
     
  4. T10z

    T10z Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    tak tak przeszukałem juz całe forum i niczego nie znalazłem.Czy ktoś mi może powiedzieć co jest nie tak? Przeciez to nowiutki X i nic nie powinno się dziać... prosze o odpowiedz :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum