1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Szybkie pytanko o dysk WD BEVS

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Ingvar, Grudzień 31, 2010.

  1. Ingvar

    Ingvar Banned

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    203
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Brodnica
    Witam!
    Posiadam dysk WD Scorpio BEVS 80GB, dokładniej taki:
    [​IMG]

    Jako że xbox 360 obsługuje tylko dyski 20/60/120/250 GB chciałem się zapytać czy przerobienie dysku 80 gb ma sens? Czytałem ostatnio o błędzie "LBA size does not match" podczas przerabiania dysku pod klocka. Jest ktoś w stanie rozwiać moje wątpliwości? Bo dysk zasadniczo leży w szafie i chłonie kurz więc pomyślałem że może na coś się przyda. W temacie o przerabianiu dysku jest o tym mowa ale podany tam link niestety już nie działa ...

    Dzięki za szybko odp.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Bez problemu zrobisz z niego 60GB

    Sent from my GT-I9000 using Tapatalk
     
    1 osoba to lubi.
  4. Crummy

    Crummy Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2010
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ta przerobisz tylko że klocek będzie widział 60gb...
     
  5. xluki

    xluki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2010
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dyski 3,5 tez mozna przerobic?
     
  6. Ingvar

    Ingvar Banned

    Dołączył:
    Grudzień 4, 2009
    Posty:
    203
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Brodnica
    O tym że będzie widział 60 gb od początku zdawałem sobie sprawę. Dysków 3.5'' niestety nie można przerobić.
     
  7. Piotrek ELO

    Piotrek ELO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 8, 2010
    Posty:
    1039
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    A ja mam takie pytanie:
    Skoro xbox będzie widział tylko 60 GB to tylko tyle pamięci mogę używać ?
     
  8. Touch!

    Touch! V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2010
    Posty:
    3145
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    tak, tylko 60GB.
     
Wczytywanie...

Poleć forum