1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Szybkie pytanko o Xbox Live :D

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Shin, Listopad 17, 2010.

  1. Shin

    Shin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Mam dwa pytanka

    1. Kiedy zakładam konto na Xbox Live w konsoli, to jestem proszony o wybranie regionu. Niestety nie ma Polski, jaki mam wybrać?

    2. Czym się różni zakładanie konta na Xbox Live przez internet a przez konsole? Gdzie najpierw założyć?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. bulka116

    bulka116 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    1.Wybierz wielką Brytanie albo USA
    2.Jak zakładasz przez Xboxa to możesz aktywować Golda na 30dni który jest za darmo jak kupujesz konsole
     
  4. Shin

    Shin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Rozumiem, ale jak wybiorę region USA czy Wielką Brytanie to czy to ma jakiś wpływ na to czy jestem w Xbox Live w Polsce? Czy ten region ma wpływ na cokolwiek jak np. gracze z jakimi gram, pojawianie się nowych rzeczy w marketplace itp.? Troche mnie dziwi że Xbox Live wystartował w Polsce a nie można wybrać regionu Polskiego o_O
     
  5. Shin

    Shin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W innych postach czytam że ktoś wybiera Region Polski, czy tylko ja nie mam Polski na liście jak się rejestruje? ;p
     
  6. Gorsag

    Gorsag Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 10, 2010
    Posty:
    29
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdynia
    Ostatnio wszedł XBL Polska, więc gdzieś tam musisz go mieć... próbowałeś przez neta z PC? Ale ogólnie musi być XBL PL gdzieś tam... nie przeoczyłeś?
    Spróbuj przez neta z PC i zobacz co tam widać, ogólnie musi być już ten region dostępny :)
     
  7. uczaj25

    uczaj25 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 17, 2010
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zauważyłem że jeśli wybierzemy w rejestracji wielką brytanie i minie 30 dni golda to później można zarejestrować się na inny kraj oczywiście nowe dane email i nazwa użytkownika.Ja rejestrowałem się 2 razy na Wielką Brytanie no i dwa kolejne miesiące golda.
     
Wczytywanie...

Poleć forum