1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

szybko prosze o odpowiedz!!!

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez allegro, Październik 7, 2011.

  1. allegro

    allegro Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    czy na ta arcade da sie wgrac w pełni gre na hdd jak to bywa w elite czy trzeba ciupac tylko na dvd Idealna konsola xbox 360 na płycie Jasper HDMI (1862633414) - Aukcje internetowe Allegro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. allegro

    allegro Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    konsola ma dysk 20 giga wiec wydaje mi sie ze tak ze 2 gry spokojnie wejda cale na dysk
     
  4. Chris von D

    Chris von D Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2010
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    15
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    ***** jak masz tam dysk 20 gb to dlaczego miałoby się nie dać instalować?
     
  5. allegro

    allegro Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 23, 2011
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    nie wiem pytam bo jestem laikiem w tych sprawach
     
  6. Krzysiek - Zamość

    Krzysiek - Zamość Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2011
    Posty:
    88
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jak konsola ma 20 GB to jedną nagrasz na pewno grę, druga może się już nie zmieścić z tego powodu iż mimo że konsola ma 20 GB to będzie Ci pokazywać 13,5 wolnego bo pozostała część jest zarezerwowana na systemowe sprawy.
     
  7. tureq85

    tureq85 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    wg mnie 2 gry wejda spokojnie! nie zapomnij tylko zostawic sobie miejsca na savy, no i dema z netu warto sciagac, themy dodatki itp
     
  8. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    nagra ok. 2 gry i zostanie trochę miejsca.
     
  9. Krzysiek - Zamość

    Krzysiek - Zamość Banned Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 1, 2011
    Posty:
    88
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jakim cudem nagra 2 gry jak nowe mają około 7,5 giga na dysku??. 2x7.5=15 a sam system potrzebuje 7,5 Panowie.
     
Wczytywanie...

Poleć forum