1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

T-mobile a limity na XBL

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez danielek686, Grudzień 21, 2011.

  1. danielek686

    danielek686 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam slima 250 i chciałbym jakoś go podłączyć pod neta, tak sie składa że siostra kupiła dziś netbooka z internetem mobilnym w T-mobile, ma miesięczny limit pobierania danych 4GB, moje pytanie brzmi:
    Jeżeli podepnę się przez wifi pod jej neta i będę np. pobierał demka, aktualizacje itp. to czy bede wykorzystywał jej limit? Z góry dziękuję i proszę o konkretne odpowiedzi ludzi, którzy wiedzą coś na ten temat, pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. wunat

    wunat Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2009
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    to przeciez jasne ze bedziesz ...
     
  4. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    przepraszam bardzo a myslales że bedziesz doił za darmo no człowieku ogarnij sie troszke :/
     
  5. danielek686

    danielek686 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zapomniało bydle jak cielęciem było? Po to jest forum żeby zadawać pytania i dowiedzieć się tego czego się szuka, musiałem się upewnić i się upewniłem, to Ty się ogarnij że od razu masz do kogoś jakieś wyrzuty, pozdro, temat do zamknięcia.
     
  6. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    będziesz miał jedno demo na miech nie lepiej ci wgrać dema na pena i na kompie ściagać a transfer na granie na live poświecić?
     
  7. Enemelek

    Enemelek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 27, 2011
    Posty:
    276
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    W sumie zrozum też ich.... pomyślmy logicznie ciągniesz internet przez WiFi z netbooka modem z limitem 4 gb pobieranych danych, internet dochodzi do netbooka i konsoli z tego samego źródła więc dlaczego miałoby nie wykorzystywać jej limitu ?
     
  8. surferj24

    surferj24 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 2, 2010
    Posty:
    444
    Polubienia:
    10
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gotham City
    po to jest forum żeby zadawać pytania ale ja bym radził sie zastanowić przed zadaniem pytania nie wymaga to jakiejś nadzwyczajnej wiedzy tylko troche logicznego myslenia i nie mam do nikogo żadnych wyrzutów bo niby dlaczego , nie rozumiem zresztą tego oburzenia???
     
  9. danielek686

    danielek686 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Już ten temat jest dla mnie zamknięty, teraz bede próbował podłączyć iksa pod moją neostrade na starym modemie SAGEMa przez kabel ethernet, mam nadzieję że mi się uda :)
     
  10. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    uda ustwienia w xie na auto i switch
     
  11. danielek686

    danielek686 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mógłbyś coś więcej o tym powiedzieć, bo mnie już nerw szarpie ^^
     
  12. Kakashi

    Kakashi Banned

    Dołączył:
    Grudzień 1, 2011
    Posty:
    1099
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Śląsk
    do modemu tp podłącz switcha i do xa ze switcha kablem do xa powino działać
    edit jak podłączysz xa bezpośrednio kablem do xa też zadziała xbox live
     
  13. danielek686

    danielek686 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 13, 2010
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no niestety nie posiadam w tej chwili switcha...
    @edit, zrobione :) dzięki
     
Wczytywanie...

Poleć forum