1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

tacka napędu nie wysuwa się

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Meridius7, Sierpień 6, 2011.

  1. Meridius7

    Meridius7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam otóż ostatnio przerobiłem xboxa slim lt +v1.9 i po uruchomieniu go tacka nie chce sie wysuwać próbowałem wypychać spinacze tak jak było to w instrukcji ale to nic nie dało.Co mam robić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Prz3mo

    Prz3mo Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    767
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kłodzko
    A jesteś pewien, że podpiąłeś dobrze napęd lub nic sie nie naruszyło? Może to jest powodem usterki bo to chyba tylko fizyczna usterka jest możliwa.
     
  4. Meridius7

    Meridius7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ja tego nie robiłem tylko serwis w poznaniu
     
  5. Prz3mo

    Prz3mo Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    767
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kłodzko
    Więc najpewniej spartolili coś przy napędzie. Od tak zapomnieli podłączyć.
    Przy pierwszym uruchomieniu zaraz po przeróbce już tak było? I czy nie ma żadnej reakcji po otwieraniu przyciskiem jak i z poziomu menu konsoli?
     
  6. Meridius7

    Meridius7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    tak nie ma reakcji odrazu jak podłączyłem
     
  7. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12069
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    To podrzuc go zobacze co z nim

    Wysłano z LG-P500 z użyciem Tapatalk
     
  8. Prz3mo

    Prz3mo Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    767
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kłodzko
    Ani na przycisk ani na "wysuń" w menu?
     
  9. cyborg95

    cyborg95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2010
    Posty:
    533
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Śląsk
    To jak najszybciej dzwoń albo jedź to tego "serwisu" niech ci to zrobią bo coś delikatnie mówiąc zepsuli .Pozdro
     
  10. Meridius7

    Meridius7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    już dzwoniłem gościu ma opis na gg że do pon go niema
     
  11. Prz3mo

    Prz3mo Xbox One Xbox One XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 21, 2010
    Posty:
    767
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Kłodzko
    To do tego czasu jesteś bez konsoli. Jak już go zawieziesz i go zrobi to go na miejscu sprawdź ( weż od kogoś jednego pirata albo sam nagraj i odpal) czy gra i czy sie w ogóle otwietra.
     
  12. Meridius7

    Meridius7 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 16, 2011
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  13. Eagle696

    Eagle696 Banned

    Dołączył:
    Maj 29, 2011
    Posty:
    440
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Dąbrowa Górnicza
    Tacka jak nie reaguje to albo kabel,taśma ,albo skopcili Ci napęd .
     
Wczytywanie...

Poleć forum