1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Tacka nie wsuwa się

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Krzyzac, Listopad 6, 2011.

  1. Krzyzac

    Krzyzac Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2008
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Ostatnio przerobiłem napęd liteon. teraz, gdy otwieram tackę jest wszystko OK, ale gdy chcę ją z powrotem zamknąć to przez kilka sekund jest napisane, że konsola zamyka napęd lecz nic się nie dzieje. Próbowałem wepchnąć na chama parę razy, ale konsola zaraz automatycznie go otwierała. Co mogę w tym wypadku zrobić?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. gomezja

    gomezja Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 13, 2011
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Krapkowice
    Hmm nie podpiales przypadkiem odwrotnie zasilania podczas przerobki? to najczesciej potem przyczyna nie otwierania sie tacki...spalone r207 na napedzie
     
  4. Krzyzac

    Krzyzac Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 8, 2008
    Posty:
    86
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Nie mam pojęcia, ale teraz zasilanie jest włożone tak jak podczas przeróbki, więc myślę, że nie
     
  5. marcinparada

    marcinparada Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 25, 2010
    Posty:
    35
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    3Miasto
    Ja bym obstawiał, odwrotnie włożony wtyk od zasilania napędu. Uszkodzona elektronika.
     
  6. -=DEXTER=-

    -=DEXTER=- Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 8, 2008
    Posty:
    7158
    Polubienia:
    552
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Kalisz, Poland
    Na moje oko uwalony southbridge. Pasowaloby sprawdzic inny naped. Jak dziala,to walniety naped, jak tez nie dziala, to southbridge.

    Sent from my LG-P920 using Tapatalk
     
Wczytywanie...

Poleć forum