1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

TAcka sie nie wysuwa jak nacisne na padzie... Dlaczego?

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Makuch, Listopad 26, 2008.

  1. Makuch

    Makuch Banned

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mam dziwny problem mianowicie chcac wlozyc plyte do napedu wciskam na padzie aby mi sie wysunela tacka na gre i nic...;/ musze recznie a jak wciskam na padzie zeby sie zamknela to sie zamyka..


    Czym to moze byc spowodowane??
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Korin

    Korin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2008
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ~.~

    Przespałem jakąś generację xboxa? Teraz przycisk od otwarcia napędu montują na padzie? Huh? pewnie od zmiany płytki też? A blueraya wprowadzili? o:
     
  4. brejhart

    brejhart Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 24, 2008
    Posty:
    56
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Koledze pewnie chodzi o otwieranie tacki z menu glownego x'a a mozna to zrobic padem, musiales naprawde dluugo spac.
     
  5. reed

    reed Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 20, 2008
    Posty:
    197
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    A rusza coś konsole? Czy nawet nie reauje?
     
  6. Makuch

    Makuch Banned

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    jest halas tam tak jakby probowalo ale sie nie otwiera, musze recznie. czym to moze byc spowodowane?
     
  7. norbiks

    norbiks Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2008
    Posty:
    67
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    A przeszkadza ci to? I tak musisz wstac zeby plytke wsadzic to co za problem kliknac na guzik?
     
  8. jan0sik

    jan0sik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 17, 2007
    Posty:
    30
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    kszanuf
    NIe że przeszkadza tylko jak ma być to ma być. A mi by przeszkadzało.

    A do MAKUCHA: Weż ściąg przedni panel i spróbuj wtedy. Powinno sie wysunąc normalnie
     
Wczytywanie...

Poleć forum