1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Tag gracza - inny w konsoli inny na www

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez jarecki1, Czerwiec 8, 2010.

  1. jarecki1

    jarecki1 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2010
    Posty:
    45
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    W konsoli utworzyłem konto live z tagiem gracza np "A"
    Online na Xbox.com | Home również się zarejestrowałem na ten sam mail jednak tag gracza podałem inny np B (mój błąd). Teraz nie mogę zmienić na www tego taga bo jest wyszarzony. Dodam że używam tego jak jest w konsoli czyli A. poradźcie co mogę z tym zrobić.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. voldermort

    voldermort Banned

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tam gdzie mnie nie znajdziesz...
    [​IMG]
     
  4. Namito33Pl

    Namito33Pl Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2010
    Posty:
    69
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań miasto doznań
    Nic nie zrobisz . Załuz nowy profil .
     
  5. voldermort

    voldermort Banned

    Dołączył:
    Marzec 3, 2010
    Posty:
    34
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Tam gdzie mnie nie znajdziesz...
    temat

    :eek::eek:

    [​IMG]
     
  6. jarecki1

    jarecki1 Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 8, 2010
    Posty:
    45
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    No tak ale stracę swoje osiągnięcia jak założę nowy profil. Chyba że da się to przenieść na nowy profil.
     
  7. Abaddone`

    Abaddone` Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2010
    Posty:
    500
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Krk
    jak znasz haslo do jednego jak i drugiego konta to napisz do suportu zeby ci zlepili jedno konto w drugie bo tak sie da znaczy jak jedno jest puste w sensie swiezo zalozone i to "twoj blad" wiec nie powinno byc problemu i przy okazji podac nazwe oraz haslo uzytkownika i pewnie e-mail tez potrzebny :p
     
  8. TomalasPL

    TomalasPL Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 8, 2009
    Posty:
    624
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wwa
    nie da sie zlepić 2 kont w jedno...
     
Wczytywanie...

Poleć forum