1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

tak, tez mam problem z nagraniem gry xgd3

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez mdp029, Styczeń 4, 2012.

  1. mdp029

    mdp029 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    chcialbym nagrac rayman origins (PL) ale przy probie nagrania na zwyklym lapku wywala mi bledy jakies ten xbox backup~

    mam pytanie czy nie moge przepuscic tego obrazu przez nowego abgx i nagrac normalnie imgburnem jak wtedy?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Nie wiemy jaki flash. Nagrać powinno się prawidłowo nawet truncate (faktycznie 97 %). Może nagrywarka nie daje rady
     
  4. mdp029

    mdp029 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    no ok, nagram tym trybem trun-cos tam ale jak nagram to odpali gre ten lt 3.0?
     
  5. claudii

    claudii Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    232
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Kobieta
    Miasto:
    Olsztyn, Poland
  6. mdp029

    mdp029 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
  7. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Pod lt 3 to najlepiej ihas z burnermax a jak nie to nie instalować. Koniecznie dogrania patha przez abgx. Poczytaj tutki na forum
     
  8. mdp029

    mdp029 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 10, 2011
    Posty:
    22
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    nie bede nic specjalnie kupowac ihasow zadnych jak mam tylko laptopa.

    mam obraz przepuszczony przez abgx i wystarczy tylko nagrac ale nie wiem czy jak nagram imgburnem to odpali na lt 3.0
     
  9. Lucky Luke

    Lucky Luke V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2010
    Posty:
    987
    Polubienia:
    125
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Wroclaw
    Odpalić odpali. Tylko nie instaluj bo błedami bedzie sypalo
     
  10. claudii

    claudii Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    232
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Kobieta
    Miasto:
    Olsztyn, Poland
    jak masz lt3 to przepuść nowym abgx i nie instaluj gry na dysku.
     
  11. upfullbwoy

    upfullbwoy Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 24, 2009
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam
    Mam Lt 2.0 gry nagrywałem iHasem z wgranym iXtreme Burner Max. Gry nagrywałem imgburn bez jakich kolwiek przeróbek przykładem takiej gry jest Assassin's Creed: Revelations (2011) PL.XBOX360-SRT (poprostu pobierałem i nagrywałem)
    1 Czy po wgraniu Lt 3.0 muszę tę gre nagrywać od nowa?
    2 Jeśli tak to gry z jakimi zabezpieczeniami muszę nagrać od nowa
    3 Czy jeśli za jakiś czas wyjdzie np LT 4.0 bede znów musiał od nowa nagrywać stare gry
    dodam ze nie gram online i gram z płyty nie z hdd
     
  12. claudii

    claudii Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 27, 2009
    Posty:
    232
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Kobieta
    Miasto:
    Olsztyn, Poland
    1 tak
    2 ap 2.5 i xgd3
    3 tego nikt nie wie, ale pewnie tak
     
Wczytywanie...

Poleć forum