1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Tak wygląda mój napęd. Dam rady sam?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Gnoyek, Październik 8, 2011.

  1. Gnoyek

    Gnoyek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 1, 2011
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam

    Mam konsolę slim 4gb. Konsola ma aktualnie wgrane do napędu lt 1.92 czy jak wyjdzie 2.0 to mogę sam wgrać czy znowu trzeba ciąć ścieżki. Dodam ,że mam klucz napędu. Chip ma na początku 03.

    Poniżej zdjęcia

    http://img855.imageshack.us/img855/4523/dsc00307l.jpg

    http://img706.imageshack.us/img706/8525/dsc00311ty.jpg

    http://img15.imageshack.us/img15/5610/dsc00312eq.jpg

    http://img193.imageshack.us/img193/4977/dsc00313qk.jpg



    I powiedzcie mi czy w takiej sytuacji poradzę sobie sam??

    EDIT

    Soft mojego napędu to 0254 bo konsola wyprodukowana 2010-09-08
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Gnoyek

    Gnoyek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 1, 2011
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Już wiem że sam nic nie zdziałam.. Bo nie mam odpowiedniej lutownicy ani narzędzi aby ściągnąć cynę więc lipa..

    Ewentualnie możecie napisać jaką mam kupić konsolę abym mógł samodzielnie wgrywać fw do napędu?

    Ewentualnie x2 chce się ktoś zamienić za slima 4gb :D:D

    Bo jak nie to leci na allegro i kupuję nówke ale takiego co się da w domu przerabiać :)
     
  4. Diabolique

    Diabolique Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 13, 2010
    Posty:
    1675
    Polubienia:
    48
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    kup se elite :p
     
  5. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Jeżeli chip ma 03 to jest najprostszy do przeróbki. Jak byś miał 05 to robienie drilla, czyli jeszcze trudniej. Najprostsza do przeróbki jest konsola PHAT :D

    EDIT:
    Kolega mnie wyprzedził :D
     
  6. Gnoyek

    Gnoyek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 1, 2011
    Posty:
    71
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a jak wygląda awaryjność względem slim?

    nie znacie kogoś kto by się tym zajął np w białej podlaskiej?

    wewntualnie moglibyście podrzucić jak się przerabia z chipem 03 bo w gąszczu tematów bardzo ciężko znaleść

    EDIT

    Czy pad z slimki będzie banglał z elite?

    EDIT 2

    Adam no wiesz. Jak widzę na płytce lut to nie mam narzędzi aby go ściągnąć. Ani nie mam odpowiedniej lutownicy. Mam transformatorówkę więc ona się niestety nie nada. Potrzebna przynajmniej taka jak mają w serwisach do telefonów. A kupno tych rzeczy nie zwróci mi się gdyż tylko sobie chcę przerobić konsolkę i nikomu innemu. A szczerze mówiąc bardziej kupiłem konsolę aby w niej pogrzebać lecz się wpakowałem w bagno z tym slimem :)

    Ogólnie mam szajbę bo ogólnie zajmuje się przerabianiej sony ericssonów, wgrywanie bajerów, softów itd itp.
    Miałem ps3 wgrałem przeróbke pograłem, znudziło się i sprzedałem. Kupiłem klocka lecz zacząłem spędzać czas na czytanie i lipa bo trza ciąć ścieżki a potem je łączyć także odpada bo za dużo mnie to będzie kosztowało

    EDIT 3

    Chociaż nie ukrywam ,że bardzo mnie korci kupić lutownice na gaz (100zł) + plecionke do zbierania lutu i dawać sam :) duża stawka i duże ryzyko... Ale jeszcze się muszę zastanowić
     
  7. adam372

    adam372 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2009
    Posty:
    429
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    polska - lubelskie
    Ja się tym zajmę w Białej Podlaskiej :D
    Pisz PW lub GG :D

    PS1 Pad będzie działał normalnie.

    PS2 Też się grzebię w fonach :D, Ale to tak na marginesie :)
     
Wczytywanie...

Poleć forum