1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Taki kabel HDMI będzie ok?

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez aPoLhIzE, Lipiec 18, 2011.

  1. aPoLhIzE

    aPoLhIzE Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 23, 2011
    Posty:
    93
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Siemka wszystkim. Dziś znalazłem w kartonie on dekodera neostrady, jabel HDMI, samego dekodera wcale nie uzywam, bo jest mi po prostu nie potrzebny. Sam kabel chciałbym podłączyc do x'a dodam że ma srebrne koncówki, nada się?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. onix212

    onix212 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2008
    Posty:
    1981
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Śląsk
    nada sie
     
  4. Margolll

    Margolll Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2009
    Posty:
    134
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Pewnie, ze sie nada, kazdy taki kabelek sie nada, ostatnio kupilem za 20zl tez bez jakis wiekszych rewelacji wyglodowa kabel i naprawde mnie zaksoczyl jakoscia wyswietlania obrazu :)
     
  5. z0nk31

    z0nk31 Banned V.I.P Pomocnik Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Maj 6, 2011
    Posty:
    4925
    Polubienia:
    958
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    oczywiscie ze sie bedzie nadawac, nie bedzie problemu z podpieciem choc bez skrupolw dodam ze najlepszy bylby BigBen :) ale twoj i tak zadziala i tak :)
    pozdro
     
  6. turbin

    turbin Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 6, 2010
    Posty:
    443
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie ma zadnej roznicy miedzy kablem HDMI bgiben a jakims noname'em . ;)
     
  7. Tofik504

    Tofik504 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 8, 2010
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    ludzie po co do sygnału cyfrowego jakieś drogie kable?! Wystarczy jakikolwiek kabel HDMI nawet z Tesco za 15zł marki NONAME ważne aby przewody miały ciągłość i tyle. Sygnał w cyfrowym kablu alno jest albo go niema i tyle filozofii...
     
Wczytywanie...

Poleć forum