1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Tani nie oryginalny pad do x360

Temat na forum 'Sprzęt' rozpoczęty przez Arek0402, Listopad 29, 2011.

  1. Arek0402

    Arek0402 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2011
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Potrzebuję drugiego pada do X-klaocka na kilka dni, nie opłaca mi się więc kupować oryginalnego za 150-200zł wiem że do PS3 można kupić przewodowego pada innej firmy za 20-30zł :rolleyes:
    Czy do x360 też można nabyć taki tani zamiennik ? A może ten od PS3 będzie dobry ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Melvin.FoX

    Melvin.FoX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 13, 2011
    Posty:
    87
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
  4. Z0N1C PL

    Z0N1C PL Banned

    Dołączył:
    Listopad 9, 2011
    Posty:
    74
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Nie inwestuj w jakieś nie org. Kup za 50-60z ORg uzywanego białego pada..
    Lepiej dorzucic to 30zł i mieć coś konkretnego , a pad napewno Ci się przyhda.
     
  5. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
    Dokladnie jak wyzej. Za 50zl spokojnie kupisz oryginal, a jak dobrze bedziesz obserwowal allegro to moze nawet i taniej.
     
  6. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Kup uzywany za 50zl i sprzedaz za tyle samo.

    Wysłano z XPERIA X8 za pomocą Tapatalk.
     
  7. Arek0402

    Arek0402 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2011
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    Czyli nie ma takich tanich przewodowych jak do PS3 ?
     
  8. KamileQ

    KamileQ Banned

    Dołączył:
    Sierpień 18, 2008
    Posty:
    797
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Wieliczka
    Ja mam drugi do ps3 jakis chinczyk na kablu i dziala.

    Wysłano z XPERIA X8 za pomocą Tapatalk.
     
  9. Arek0402

    Arek0402 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 9, 2011
    Posty:
    105
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Łódź
    I działa pod x360 ?

    Po prostu podłączasz, i już działa czy jakoś musisz go skonfigurować ?
     
  10. bgszef!

    bgszef! Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 11, 2011
    Posty:
    969
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    w Miescie
Wczytywanie...

Poleć forum