1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Tani Xbox 360 wersja HDMI z uszkodznym napędem, TANIO !

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez G3r, Wrzesień 7, 2012.

  1. G3r

    G3r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sprzedam konsolę xbox 360, konsola ogólnie sprawna poza uszkodzonym napędem, jest to falcon z końca 2007 roku. Idealnie nadaje się do RGH (napęd można zastąpić dyskiem twardym). Lub do wymiany napędu (używka 30-40zł ). Cena 160zł.


    Więcej informacji tutaj:
    Xbox 360 PREMIUM HDMI OKAZJA ! (2615134146) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. BROLY

    BROLY XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2011
    Posty:
    261
    Polubienia:
    9
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Białaczów
    Co z napędem nie tak i co w zestawie?

    Wysyłane z mojego LG-E400 za pomocą Tapatalk 2
     
  4. G3r

    G3r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    W zestawie jest sama konsola. A z napędem nie wiem co dokładnie jest nie tak, prawdopodobnie problem z elektroniką bo nie reaguje na klawisz wysuwania napędu, nawet po kliknięciu padem w dashbordzie nic (poza normalnym mignięciem zielonej diody) się nie dzieje. Podłączałem napęd samsunga z konsoli znajomego to normalnie się otwierał i reagował. Z grami nie testowałem bo nie mam jak przekopiować klucza, nie podłączałem go też do komputera.
     
  5. G3r

    G3r Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 15, 2009
    Posty:
    12
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. DKAS

    DKAS Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 19, 2009
    Posty:
    50
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Rzeszów
    Jestem zainteresowany jeżeli jeszcze aktualne to proszę o kontakt na pw.
     
Wczytywanie...

Poleć forum