1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Tańszy twardy dysk do Xbox 360

Temat na forum 'Aktualności' rozpoczęty przez -=SETH=-, Sierpień 20, 2014.

  1. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28151
    Polubienia:
    3223
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    [​IMG]

    Microsoft zapowiedział, że niedługo na rynku pojawi się nowy twardy dysk do Xbox 360 Slim oraz nowszych modeli oznaczonych literą "E". Sprzęt o pojemności 500 GB został wyceniony niżej, niż dostępna aktualnie wersja dysku o pojemności 320GB.

    Microsoft wypuści niedługo nową wersję twardego dysku do X360. Chodzi o nośnik danych o pojemności 500GB. HDD ma kosztować w USA 110 dolarów (nie znamy jeszcze ceny dla rynku europejskiego). Warto zauważyć, że to niższa cena, niż za twardy dysk 320GB, który dostępny jest w USA za 130 dolarów.

    Czekamy na informację od Microsoftu dotyczącą ceny nowego twardego dysku w Europie.


     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kris194

    Kris194 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 24, 2009
    Posty:
    148
    Polubienia:
    14
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Chyba zwariowali, za dysk do 9-letniej konsoli chcą 2x więcej niż takowy dysk kosztuje :D
     
  4. Jechu

    Jechu V.I.P V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master PSforum.pl

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    3910
    Polubienia:
    91
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    z Syreniego Grodu
    I tak te ceny są kosmiczne, tańsze są dyski 1tb w obudowach. Lepiej kupić takowy i pod usb podpiąć :D
     
  5. BBBB

    BBBB Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2012
    Posty:
    211
    Polubienia:
    20
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie wiem jak jest teraz ale podobno xbox z dysku zewnętrznego może wykorzystać 32 czy 64gb i nic więcej.
     
  6. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Maksymalnie 32gb, a jak masz RGH to wykorzystasz caly 1TB (ok. 930 GB)
     
  7. Ankoholik

    Ankoholik Xbox One Xbox One Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2009
    Posty:
    1211
    Polubienia:
    109
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Białystok
    Dysk 500GB do Slima jest od marca tego roku, są też hdss.bin i można dyski WD 500 gbprzerobic tak aby działał na oryginalnej nie przerobionej konsoli i koszt dysku 500gb to jakies 180 pln a nie 110 dołków
     
  8. jaszczurka23

    jaszczurka23 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 31, 2011
    Posty:
    618
    Polubienia:
    83
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    ale to jest oficjalne czy scenowy patch , sam go użyłem na kilku dyskach jest ok jednak oficjalne info dopiero odczytałem że taki dysk wyjdzie
     
  9. XDFSQ

    XDFSQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2014
    Posty:
    80
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Praust
    Bezsensowny zabieg z ich strony , wątpię aby te dyski przyjęły się na rynku jeśli można kupić tańszy o wiele dysk zewnętrzny i go podpiąć :O
     
  10. dragon1493

    dragon1493 Banned

    Dołączył:
    Grudzień 25, 2013
    Posty:
    789
    Polubienia:
    71
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Dalej nie rozumiesz ze podpinajac zewnetrzny dysk to masz tylko 32GB pamieci, a nie 500gb..., jedynie przy RGH bedziesz mial te 500gb (ok 480gb). Jak chcesz miec 500gb to musisz kupic odpowiedni dysk i wgrac do niego ten hdds.bin
     
Wczytywanie...

Poleć forum