1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Tapatalk 2 problem z xboxforum zakładka udziały itp.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez orso, Kwiecień 2, 2013.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2719
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Witam.

    Od dobrego tygodnia mam problem z forum poprzez tapatalk, zaczęło się od dodawania podwójnie postów a obecnie nie mam nic w zakładce udziały, gdzie wcześniej były wszystkie tematy z moim udziałem w nich. Do tego żeby było mało nie zawsze mogę dodać post bo jest łączenie z serwerem i tak po chwili znika i posta nie dodaje.

    Ze swojej strony robiłem już wszystko od czyszczenia plików tymczasowych odinstalowywałem tapatalka ręczenie wywaliłem wszystko co z nim związane i dalej nic nie pomogło.

    Inne fora działają poprawnie problem tylko na xboxforum występuje.

    Czekam na jakieś podpowiedzi sugestie itp.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Ravfal

    Ravfal Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 29, 2012
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja ma inny problem, przy próbie wejścia na forum pojawia się:

    tapatalk plugin is not activated in your forum

    Wczoraj wieczorem wszystko chodziło dobrze.
     
  4. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    @up
    mam to samo, już założyłem nawet temat w tym dziale, ale administracja jeszcze nie zatwierdziła
     
  5. brattanek

    brattanek P2Mforum.info Członek Załogi Administrator Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2007
    Posty:
    1354
    Polubienia:
    530
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KTW
    Od wczoraj smiga!
     
  6. pajretX

    pajretX Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 7, 2013
    Posty:
    12
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Nowa Sól
    Witam,
    Od dzisiaj mam problem z połączeniem się przez Tapatalk. Wyskakuje jakaś wiadomość, żeby wejść w panel administracyjny forum i zrobić upgrade do latest instalation xml.
    Dostępu do panelu administracyjnego nie mam ;)
    Ktoś jeszcze ma podobny problem lub wie jak to naprawic?

    Pozdrawiam,
     
  7. mustangx

    mustangx Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 29, 2012
    Posty:
    547
    Polubienia:
    64
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Nowy Sącz
    mam to samo
     
  8. ZdzichoTnT

    ZdzichoTnT Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 5, 2009
    Posty:
    87
    Polubienia:
    8
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    U mnie również ten sam błąd.
     
  9. ad1

    ad1 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 6, 2011
    Posty:
    920
    Polubienia:
    147
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Śląsk
    Ten sam błąd od dnia dzisiejszego .
     
  10. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Chyba u wszystkich ten blad wystepuje od dzisiaj... u mnie jest to samo :(
     
  11. ROBI772

    ROBI772 RGH Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 28, 2011
    Posty:
    2734
    Polubienia:
    606
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    PZL
    U mnie także, naprawcie to jak najszybciej ;-)
     
  12. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28086
    Polubienia:
    3213
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Jak Brattanek znajdzie chwile czasu to naprawi.
     
  13. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2719
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Błąd można ominąć, najpierw trzeba odpalić stronę forum w przeglądarce następnie kliknąć open in app. U mnie działa w taki sposób ale jak próbuje odpalić bezpośrednio z tapatalk mam błąd.


    @ update

    juz nie działa open i app

    nie działa też oznacz forum jako przeczytane


    Wysłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 4
     
  14. brattanek

    brattanek P2Mforum.info Członek Załogi Administrator Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2007
    Posty:
    1354
    Polubienia:
    530
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KTW
    dziala?
     
  15. orso

    orso Super Moderator Członek Załogi Super Moderator Pomocnik PSforum.pl

    Dołączył:
    Lipiec 26, 2009
    Posty:
    2719
    Polubienia:
    786
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Działa i wszystko wygląda dobrze opcje są dostępne.


    @Jabar
    Wyczyść pamięć gdzieś w ustawieniach była taka opcja.



    Wysłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 4
     
  16. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    U mnie nie chce ruszyc, sprawdzalem na 2 wersjach tapatalkow... co moze byc?? nadal ten komunikat: package version... :(
     
  17. Baqu

    Baqu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 24, 2013
    Posty:
    57
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Nie działa, też mam komunikat package version ...
     
  18. adamrz

    adamrz Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2011
    Posty:
    735
    Polubienia:
    106
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Elbląg
    Nadal nie działa, wyczyściłem pamięć i mam ten sam komunikat.
     
  19. ...:::Anarkad:::...

    ...:::Anarkad:::... Pomocnik Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 5, 2011
    Posty:
    1905
    Polubienia:
    191
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Płeć:
    Mężczyzna
  20. brattanek

    brattanek P2Mforum.info Członek Załogi Administrator Xbox One Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2007
    Posty:
    1354
    Polubienia:
    530
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KTW
    Teraz juz na bank dziala :)
     
  21. Jabar

    Jabar Moderator Członek Załogi Moderator Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Październik 23, 2011
    Posty:
    3702
    Polubienia:
    1108
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Potwierdzam, ze dziala :D nareszcie ..

    Wysłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk 4
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum