1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

TDU 2 problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez antos, Luty 11, 2011.

  1. antos

    antos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam, mam problem z grą TDU 2. Włączam płytę, odpala się intro, wyskakuje napis press start, gdy to robie zamiast wrzucić mnie do gry, pokazują się różne screnny, trwa to już z 10 min. Wiecie o co może chodzić? Konsola się nie zawiesiła bo obrazki zmieniają się cały czas.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. saperxd

    saperxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    to może sam zrestartuj konsolę?
     
  4. antos

    antos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Po 3 próbach nadal to samo
     
  5. Denpasar

    Denpasar Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 15, 2009
    Posty:
    130
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Zgorzelec, Poland
    mam ten sam problem pomaga odłączenie od live
     
  6. antos

    antos Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jednak ta gra to jakaś pomyłka...
     
  7. ProSLigar

    ProSLigar Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    tez tak mam nie wiecie co sie dzieje moze ma ap 2.5 bo byla aktualizacja
     
  8. ProSLigar

    ProSLigar Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 15, 2011
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Poznań
    znalazlem odpowiedz padly im serwery wystarczy neta odlaczyc dodaje ze nawet jest tak na orginałach Corrupt Save Files on 360? - Test Drive Unlimited 2 Forums tu link potwierdzajacy
     
Wczytywanie...

Poleć forum