1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

TDU2 a LT+

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez woopwoopwoop, Luty 10, 2011.

  1. woopwoopwoop

    woopwoopwoop Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 24, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Hej

    Mam problem z TDU2.
    Konsola na LT+, sciagniete iso CCCLX.
    Wypalilem bez modyfikacji, XBOX twierdzi ze nie moze odtworzyc plyty.
    Przejechalem abgx360, wypalilem i dalej nie hula.
    [​IMG]
    Wiem ze TDU2 nie ma AP25 i powinien chodzic bez problemu.
    Zreszta NFS:HP2 dziala u mnie.

    O co chodzi?

    Pozdro
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. blazejp

    blazejp <a href="http://xboxforum.pl/artykuly-f206/%5Btuto V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2009
    Posty:
    1839
    Polubienia:
    12
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  4. woopwoopwoop

    woopwoopwoop Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 24, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to moze jeszcze wylacz i wlacz ponownie? ;)
    juz wypalalem na dwoch roznych - w tym na "świętym Verbatimie".
    Jakieś inne pomysły?
     
  5. saperxd

    saperxd Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    198
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Gdańsk
    Może obraz płyty jest uszkodzony a abgx360 nie pokazuje tego.

    offtop: TDU2 jest bardzo słabą grą
     
  6. woopwoopwoop

    woopwoopwoop Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 24, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    moze, choc CRC sie zgadzało - no nic, ssie sie z innego zrodla zobaczymy.
    Dzieki za spoiler :)
     
  7. woopwoopwoop

    woopwoopwoop Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Maj 24, 2010
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    no i rozwiazalo sie, gra z innego iso dziala bez problemow, wiec kij wie co bylo nie tak. Ale tak czy inaczej musze potwierdzić slowa saperxp - to jest slaba gra :(
     
Wczytywanie...

Poleć forum