1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Tekken 6 Big problem

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez wujcior, Listopad 6, 2009.

  1. wujcior

    wujcior Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Więc mój problem polega na tym że gdy zmieniam obraz iso z wave 4 na wave 3 identyko jak w toutorialu na forum wypalam przez imgburn i wkladam do stacji x360 to mi wyskakuje że odtwórz dvd i pojawia sie wielkie loga x360 z menu jak w flimie. Co jest ? mam ixtreme 1.51 i prosiłbym o nieusuwanie tematu lub przenoszenie dopuki niebedzie logicznego wyjaśnienia i porady co mam zrobic. :D
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pol63

    pol63 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 6, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dołaczam sie do prosby o pomoc gdyz mam taki sam problem :-(
     
  4. p9p

    p9p Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Daj foto Tekena z abgx
    [​IMG][/URL][/IMG]
     
  5. wujcior

    wujcior Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    a czym fote zrobic ?
     
  6. wujcior

    wujcior Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Jutro wrzuce bo dziś niemoge paczki ściagnac jednej limit wykorzystałem
     
  7. mitek96

    mitek96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 13, 2009
    Posty:
    312
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Tarnów
    Wiesz co to PrintScreen, a jak nie wiesz to użyj narzędzie wycinanie (tylko vista lub 7).
     
  8. Termi

    Termi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 6, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Cześć, miałem ten sam problem. Okazało się że miałem źle przerobionego Tekken'a i tyle... Tak powinna wyglądać poprawnie przerobiona gra abgx360 [​IMG] .
     
  9. 07000800

    07000800 Banned

    Dołączył:
    Marzec 9, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
  10. wujcior

    wujcior Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Tak to wygląda prosze o relacje o co chodzi. :D
    Wiecie a zmarnowałem juz 2 verbatimki
    [​IMG]
    [​IMG]
     
  11. p9p

    p9p Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Użyj programu 360 wave patcher i przerób na wave-3
     
  12. wujcior

    wujcior Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Mi się niechce on zainstalowac
     
  13. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    nie przerobiles w ogole
    uzyj ktoregos z moich sposobow
     
  14. wujcior

    wujcior Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    a jakie są twoje sposoby ?
     
  15. wujcior

    wujcior Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Przy instalacji 360 waves patcher wyskakuje mi taki błąd pod koniec instalacji:
    [​IMG]
     
  16. wujcior

    wujcior Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    zasysam tera z innego źródła może pujdzie napisze jak i co puźniej. :D
     
  17. wujcior

    wujcior Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    Sadze że teamt zamkniety poniewaz poradziłem sobie dzieki pomocy p9p. Smiga az miło. ZMIENCIE OBRAZ PRZEZ PFF I WYPALCIE PRZEZ INGBURN. POWINNO CHODZIC-TYLKO Z WAVE 4 NA WAVE 3 JAK W PRZYPADKU TEKKEN. :D
     
  18. 12slonio12

    12slonio12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    從遠處
    Mozesz przybliżyć temat przerobienia tego tekkena tak żeby chodził na 1.51.

    Robię według poradników i tym programikiem i jest porażka.

    Wyczytałem co to jest PFI ale co to jest PFF ??
     
  19. wujcior

    wujcior Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    slonio pff to jest programik podam linka zassasz jest juz razem wmontowany wave do programiku uu mnie zadziałalo podaj ci jak zrobic .
    ypakuj 3rd.wave.patch.rar
    2. Uruchom ppf-o-matic3.exe
    3. ISO File - Wczytaj obraz przerabianej gry teken
    4. Patch - Wczytaj v14-15.ppf
    5. Kliknij "Apply".
    link: 3rd.wave.patch.rar


    Tylko podziękuj . przydałoby się
     
  20. wujcior

    wujcior Banned

    Dołączył:
    Kwiecień 18, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Łódź
    tak samo robimy z innymi grami które posiadaja wave 4 a chcemy przerobic na wave 3
    :D
     
  21. 12slonio12

    12slonio12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    從遠處
    Zrobione według w/w sposobu i wychodzi a to że *****ła mi się nagrywarka.....
    Wrzucam do innej, jak mi się tu nie nagra to idę po drinka bo już mnie to wpienia.....
     
Wczytywanie...

Poleć forum