1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Tekken 6 czarny ekran zawiecha ;/

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Dymkul, Listopad 29, 2009.

  1. Dymkul

    Dymkul Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    92
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Pobrałem tekkena i przerobiłem na wave3 Wrzucam do xboxa klikam zagraj w gre i wyskakuje czarny ekran potem sie wszystko wiesza nie moge nawet menu xboxa na padzie włączyć jak wyjme płyte nadal jest zawiecha dobiero po ponownych włączeniu wszystko działa poprawnie dopóki nie znów włoże płyty.

    Co może być powodem....?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Qsh

    Qsh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 31, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    3city
    Na jakiej płycie nagrałeś?
     
  4. Dymkul

    Dymkul Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    92
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Nagrywam tylko na verbatim...
     
  5. ms_crew

    ms_crew Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 5, 2009
    Posty:
    298
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    cos zle zpaczowales. Trzeba bylo przepuscic przez abgx i nagrac a pozniej uzyc Act.iso. Ja do tej pory uzywam Activate.iso i ani 1 plytki nie wywalilem, w z tego co widze to co drogi uzytkownik pisze ze prerobil i nie dziala.

    Przepusc ta plytke przez ABGX 1.0.2 i daj log
     
  6. lisek1983

    lisek1983 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 26, 2008
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Tychy
    a inne nowe gry np: Assasin's Creed II Ci normalnie chodzą?
     
  7. leksior

    leksior Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 12, 2009
    Posty:
    48
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    ja tez tak miałęm (tzn. nie wczytywało 2 postaci)
    rozpakowałem 7zip i nagrało zbłedem (bo w winrar bład wyskakiwał)
     
  8. Dymkul

    Dymkul Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    92
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Przepatchowałem przez abgx i wszystko dobrze wyszło tylko że teraz wyskakuje mi na konsoli.

    Nie można odczytać płyty
    1) Wyczyść płytę miękką ściereczką
    2) Ponownie uruchom konsole
     
  9. Mnichu573

    Mnichu573 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Jak moge poprawnie nagrać płyke jeśli mam już plik iso i DVD.
     
  10. Dymkul

    Dymkul Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 2, 2009
    Posty:
    92
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Zainstaluj imgburn i kliknij 2 razy na plik dvd. powinien sie właczy imgburn i wybierz predkosc najlepiej 2.4x i nagraj.





    Kurde znowu czarny ekran nie wiem co robic mam wersje DAGGER.
     
  11. Mnichu573

    Mnichu573 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 28, 2009
    Posty:
    19
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Gdańsk
    Thx Dymkul dostajesz ode mnie "podziękowanie".

    //EDIT możesz mi podać link z kąt pobiore właściwy program image burn?
     
  12. Qazimodo

    Qazimodo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 30, 2009
    Posty:
    1690
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Alfa Centauri
  13. Rider112

    Rider112 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2009
    Posty:
    101
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Boshe, ułomy. Czy to naprawdę tak trudno poszukać? WSZYSTKO masz na forum! Nawet poradnik!
     
  14. Ziolopb

    Ziolopb Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 14, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Nagrałem Tekkena na płytke Verbatima,czy brak pliku .dvd wpływa na to że on nie działa??Nagrywam imgburnem 2.5
     
Wczytywanie...

Poleć forum