1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Tekken 6 czy jest sposob aby dzialal na kazdym ixtreme?

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez ramzesor, Październik 23, 2009.

  1. ramzesor

    ramzesor Banned

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam, zawsze patchowalem gry przez 3rd.wave.patch, a teraz czytam, że TEKKEN ma Wave4, czy jest sposób aby zpatchować go jakoś i żeby działał, bo nie wiem jaki mam ixtreme, czy 1.4, czy 1.5...
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Milu

    Milu XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ja wiem skąd ;P
    Tak, spatchować do wave2 (nie jestem pewny, ale raczej tak) i nie grać na live, chyba że komuś marzy się bananik ;]
     
  4. ramzesor

    ramzesor Banned

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Jeśli wszystkie gry zawsze patchowałem 3rd.wave.patch i mi działały, to moge zpatchowac tylko tym i bedzie dzialac, czy czyms jeszcze musze?
     
  5. Milu

    Milu XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ja wiem skąd ;P
    Nie, nie musisz nic więcej robić. Tylko się nie wkurz jeśli zmarnujesz przeze mnie płytkę. Wypróbuj to na jakieś tańszej, np omedze żeby się upewnić, a dopiero potem nagraj na Verbatimka :)
     
  6. ramzesor

    ramzesor Banned

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Mój laptop nie nagrywa mi tanich płytek np Platinum, tylko verbatimy (słaba nagrywarka), a na wszelki wypadek powinienem jeszcze czymś z patchowac?
     
  7. Milu

    Milu XBOX MANIAK XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Grudzień 5, 2008
    Posty:
    272
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    ja wiem skąd ;P
    Hmm może spróbuj najpierw spatchować z wave4 do wave3 a potem z wave3 do wave2, odpowiednie poradniki znajdziesz w podklejonych tematach.
     
  8. Dobrzyna1

    Dobrzyna1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    JAk patchowac z wave 4 do wave 3 :p ? da sie wogule ?
     
  9. Dobrzyna1

    Dobrzyna1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ramzesor mi sie wydaje ze wystarczy tylko 3d wave patcher i przrobi na wave2 i bedzie dzialac. (tylko jezeli nie potrzebujesz live'a)
     
  10. ramzesor

    ramzesor Banned

    Dołączył:
    Marzec 8, 2009
    Posty:
    8
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Aha, więc tylko patchuuje za pomocą 3rd.wave.patch (przy użyciu v14-15.ppf) i musi działać? :) OK dzięki, zaraz spróbuje, tylko ściągnę grę .
     
  11. Dobrzyna1

    Dobrzyna1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2008
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Ramzesor do konca nie wiem ale tak sadze jak cos daj znac czy dziala :)
     
  12. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Jest już tutorial taki na forum. Wejdź sobie w temat o wave4 i tam wszystko znajdziesz. Szukanie nie boli
     
Wczytywanie...

Poleć forum