1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Tekken 6 - czyli bez hitachi 1.51 lub 1.6 nie pogramy

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez nasirus1983, Październik 23, 2009.

  1. nasirus1983

    nasirus1983 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam,

    Rozumiem, że sprawa z tekken'em jest pozamiatana ? Trzeba mieć albo hitachi + ixtreme 1.51 albo ixtreme 1.6 ?

    Mam zatem takie pytanko. Jutro chyba podskoczę, na upgrade do ixtreme 1.6 ale zastanawia mnie jedna rzecz. Jeśli do tego 1.6 potrzebna jest płytka activate.iso to jak wygląda sprawa z instalowaniem gierek na hdd i ich odpalaniem ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. mpelson

    mpelson Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    45
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Darłowo
    No właśnie a co z 1.5? nie da rady przerobic obrazu tak jak w przypadku wave 3?
     
  4. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Masz wszystko na forum... Poszukaj troszkę...

    @UP:

    Da się przerobić na iX 1.5 jak z wave3...
     
  5. Feniks_pn

    Feniks_pn Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 20, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    JEZU... Duchowy Ban dla Ciebie. Jest tyle tematów, co drugi post na forum jest o tym. Wave 4 normalnie przerabia się na Wave 3 i nic nie trzeba w konsoli zmieniać, tak jak Wave 4 przerabia się na Wave 2. Jest tyle tematów mogłeś się podpiąć, a nie zakładać osobny.

    Zamknąć temat.

    Pozdrawiam.
     
  6. InPirats

    InPirats Banned

    Dołączył:
    Październik 18, 2009
    Posty:
    640
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Polska
    da się wystarczy ino odpowiednie pliki podmienić.
     
  7. nasirus1983

    nasirus1983 XBOX MANIAK XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 28, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    nie zmienia to faktu, że mnie interesuje akcja taka: ixtreme 1.6 + activate.iso i jak wtedy wygląda odpalanie gierek z hdd i ich instalacja ?
     
  8. DjKwaku

    DjKwaku Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    145
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Piekary
    tak samo :)

    instalujesz na HDD pozniej odpalasz plyte z aktive.iso a pozniej gierke ktora masz grac i juz dalej czyta z HDD
     
  9. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    dla autora warn.temat do kosza leci.nie smiecic!
     
Wczytywanie...

Poleć forum