1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Tekken 6 - nie działa

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez kamilu123, Luty 9, 2010.

  1. kamilu123

    kamilu123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam!
    Kiedy odpalam tekkena pokazuje się tylko taki filmik jak przy activate.iso i gra nie działa. Czy wiecie co mam zrobić aby gra zadziałała ? Posiadam Iextreme 1.61, a takken ma wave 4. Nie wiem czy to ma jakieś znaczenie ale mam jeszcze napęd Samsunga. Czekam na pomoc :]
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Predator2000

    Predator2000 Banned

    Dołączył:
    Styczeń 19, 2010
    Posty:
    102
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    1) słaby nośnik
    2)słaby zakurzony laser w konsoli
    3)słaba nagrywarka
    4)zły obraz płyty
    5)źle nagrana płyta
    4)na tym xt powinno działać
     
  4. kamilu123

    kamilu123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zapominałem dodać, że grę pożyczyłem od kolegi. U niego działa. tylko nie wiem jakiego on ma Iextreme. Wspominał też, że specjalnie do tej gry musiał podłączyć neta i jakąś aktualizacje zrobić, żeby działało. Podłączyłem neta do swojej, ale nie wiem co dalej :/
     
  5. Mario28

    Mario28 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 31, 2009
    Posty:
    72
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Opole
  6. Voodoo199

    Voodoo199 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 25, 2009
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nsa
    Zrób aktualizację offline, sądzę ze na 99% to własnie wina, że nie masz tej aktualizacji
     
  7. misiob

    misiob Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    349
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Zielona Góra
    jesli kolega ma jakas starsza wersje ixtreme to byc moze musial przerobic tekkena w dol. Ja na ixtreme 1.61 mialem problemy z uruchamianiem gier przerobionych z wyzszych wave na wave 2.
     
  8. kamilu123

    kamilu123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zrobiłem aktualizacje Dashboard 2.0.8955.0+Avatar i dalej nie działa. A kolega od którego pożyczyłem grę ma ixtreme 1.6. Wczoraj wziąłem od niego kolejne gry i problem powtarza się w Call of Duty MW2
     
  9. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    on ma ix 1.6 wiec pat****e na wave 3
    ty masz ix 1.61 wiec musisz miec gry z wave 4
    uzyj activate.iso albo przerob spowrotem gry
     
  10. kamilu123

    kamilu123 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ok sposób z activate.iso działa - Dzięki :D ;]
     
Wczytywanie...

Poleć forum