1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Tekken 6, Niezaktualizowana aktualizacja.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Midq, Październik 23, 2009.

  1. Midq

    Midq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Widziałem to gdzieś ale w innej formie, nie było jednoznacznej odpowiedzi.
    Mam iXtreme 1.6 + LiteOn. XBoX 360 Premium, 60GB HDD.


    Zpatchowałem przez abgx Tekkena6 z Wave4 -> Wave3.
    http://i38.tinypic.com/2hn5c8h.png

    Nagrałem na Dvd+R Dl tak jak zawsze. Włożyłem do napędu i wyświetliło mi się Tekken 6.

    Nagrałem na HDD i dałem graj.

    Wyskoczyło, że potrzebuję aktualizację.

    Usunęło mi ludka przy profilu, nie mam xboxa podpietego do neta.

    Za każdym razem konsola się restartuje i na nowo "aktualizuje" nieaktualizując.

    Jak temu pomóc, co zrobić.

    Pozdrawiam.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Grantone PL

    Grantone PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Olsztyn
    nagraj plik aktivate.iso i nie przerabiaj na wave3 tylko odpal wave4. powinno pomóc
     
  4. BlaurocK

    BlaurocK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam mam taki sam problem jak kolega wyżej z tym ze przerabiałem iso z wave4 do wave2 programem 3rd.wave.patch mam Ixtreme 1.5 i tez prosi o aktualizacje
     
  5. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
    Przecież 1.6 nie pozwoli na odpalenie gier po patchu z wave 4 na wave 3 i z wavw 3 na wave 2
     
  6. drachu84

    drachu84 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 28, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam mam ten sam problem mam ixtreme 1.5 przerobiłem z wave 4 do wave 2 i prosi o aktualizacje.Nie wiem czy jak podlacze do neta i zaktualizuje to czy nie dostane bana bo mam gralem w gry przed premiera, a moze jest na to jakis inny sposob! Prosze o pomoc.
     
  7. Grantone PL

    Grantone PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 9, 2009
    Posty:
    89
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Olsztyn
    jak chcecie pograć to odepnijcie dysk i powinno pójść :D
     
  8. BlaurocK

    BlaurocK Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 14, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Już wszystko jasne wystarczyło połączyć sie z usługą Xbox Live i pobrać aktualizacje !!!
     
  9. mich9113

    mich9113 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 3, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Rzeczywiście bez dysku normalnie sie uruchamia...Ale gdy podłącze dysk to od razu mam to co inni koledzy czyli "aktualizacja, która nie aktualizuje".Czyli bez live nie da rady?Na stroni microsoftu jest aktualka, która mi nie działa.Ani z płytki ani z pen driva
     
  10. patryk.ferszt

    patryk.ferszt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2009
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szkotowo/Nidzica
    a ja mam pytanie żeby nie tworzyć nowego tematu

    jeżeli przerobię tekkena z wave 4 na wave 3 to będzie pytała mnie o aktualizację mam kartę pamięci nie dysk
     
  11. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
  12. patryk.ferszt

    patryk.ferszt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2009
    Posty:
    64
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Szkotowo/Nidzica
    bo activate.iso mam wrazie czego czyli !Krzq mówisz żeby nie przerabiać tekkena??
     
  13. Riiko

    Riiko Banned

    Dołączył:
    Październik 2, 2009
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    ja mialem dzis podobno sytuacje, mam ixtreme 1.41, wypalilem nowego batmana, przerobionego z wave3 na wave2, po wlozeniu plytki pytalo o aktualizacje, poradzilem sie kogos kto sporo czasu juz ma doczynienia z konsola, okazalo sie ze wystarczy pobrac update do xboxa360 ze strony microsoftu [wydanie chyba z kwietnia 2009] i wypakowac bezposrednio na pendrive, po podlaczeniu pendrive do xboxa od razu zapyta czy rozpoczac aktualizacje, 2minuty i koniec, odpala mi batmana normalnie.
     
  14. Midq

    Midq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Dałby ktoś kto ściągnął aktualne z microsoftu, wgral pendrivem i mu działa tekken linka do tej aktualki? :d
     
  15. Riiko

    Riiko Banned

    Dołączył:
    Październik 2, 2009
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Update using a USB flash drive:

    1. Connect your USB flash drive to a USB port on your computer.
    2. Click here to begin downloading the update folder. Save it as "$SystemUpdate_Fall08_7371.zip" anywhere on your computer.
    3. Unzip the File.
    4. Copy the contents from the unzipped folder onto the root of your flash drive.
    5. Safely remove the flash drive from your computer and ug it into a USB port on your Xbox 360 console. If your console is on, turn it off, then back on. The update program will start automatically.
    6. Select Yes, update now. When you see the new dashboard, you're done.



    z tej strony

    Xbox.com | How To - How To Get O.S. System Updates For Your Xbox 360


    paczka z update konsoli:
    http://download.microsoft.com/download/D/1/8/D181EE58-DE70-4484-936B-0E9161CCD6B2/$SystemUpdate_Fall08_7371.zip
     
  16. wykus

    wykus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Luty 13, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    2
    Ściągnąłem aktualizacje ze strony Microsoft i po wrzuceniu na pena nic się nie dzieje.Podłączyć konsoli do internetu nie mogę no i mam teraz problem jak wgrać aktualizację.Może ktoś już rozwiązał ten problem?
     
  17. KrzQ

    KrzQ Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 6, 2008
    Posty:
    494
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Szczecin,Doncaster
  18. grajobest

    grajobest Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Lipiec 31, 2008
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja mam problem że ściągnąłem Tekkena niby odczepiam memorke niby sie jest rozruch wyskakuja loga producentow i po tym mam czarny obraz czy ktos ma rowniez taki problem pozatym mam 1.5 iXtreme no i przerobiłem obraz na wave 2
     
  19. Riiko

    Riiko Banned

    Dołączył:
    Październik 2, 2009
    Posty:
    94
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    -sciagasz akutalke co podalem
    - bedzie spakowany, zawartosc wypakowujesz bezposrednio na pendrive, by na pendrive byl folder: $SystemUpdate, a w nim rozne pliki.
    - wlaczasz konsole, podlaczasz pendrive, automatycznie ci wykryje i spyta sie czy aktualizowac, na pewno bedzie dzialac, chyba ze masz jakis pen noname :p.
     
  20. klmx

    klmx Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 4, 2009
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Na stronie Microsoftu jest stary update. Najlepiej pobrać tutaj v2.0.8507.0 (September 23, 2009). Wtedy zaktualizować i Tekken nie będzie już prosił o aktualizację.
     
  21. Midq

    Midq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 17, 2009
    Posty:
    27
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    #up.
    Okej, ściągnąłem. Jak to zaktualizować? Bo zielony w tym jestem. Krok po kroku plz.
     
Wczytywanie...

Poleć forum