1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Tekken 6, problem

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez seba101men, Listopad 7, 2009.

  1. seba101men

    seba101men Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Sciagnałem te wersje :Tekken 6 XBOX360 DAGGER.
    Gdy sprawdzam obraz XDVDMulleter przy opcji ixtreme compatible nie ma "ptaszka".
    Jak to naprawic?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Yetan

    Yetan Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 12, 2009
    Posty:
    250
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Wywal Muła, zainstaluj abgx360... Tekken 6 ma wave 4, którego żadne (?) programy nie wykrywają. Jeśli się mylę - poprawcie mnie.
     
  4. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    nie używaj juz XDVDMulletera bo ten nie jest aktualny od ok pół roku...

    Aha i jak uruchomić tę grę to poszukaj na forum...
     
  5. seba101men

    seba101men Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam ixtreme 1.51 z napedem hitachi wiec chyba nie musze zmieniac wave. Jak sprawdzic to abgx360 ?
     
  6. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    No jak masz iX 1.51 i Hitachi to nie musisz ;)

    używanie ABGX: dział ISO => PORADNIKI
     
  7. Rosiol78

    Rosiol78 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 31, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    czesc. Mam pytanko a jak sprawdzic jaki sie ma ixtreme?? przerabialem konsole juz jakies 1,5 roku temu i jakos mi wylecialo:)) dodam ze ostatnio "dostawalem" gry od kolegi ost Batmana i wszystkie chodza nic nie robilem z konsola (tzn nowy ixtream). teraz sciagnalem tekkena i abgx najpierw pisze ze to jakas wczesniej nie widziany nowy wawe ale pozniej zaczyna weryfikacje i pisze ze wszystko ok i mozna nagrywac. Czy taka gra bedzie mi chodzic - dodam ze juz 4 plytke wyrzucilem - ale sie naucze:))) dzieki
     
  8. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Widocznie kolega Ci patchował gierki... W takim razie musisz też sptachować żeby poszło bo bez nie robienia NIC nie pójdzie...

    masz pewnie iX 1.4
     
  9. seba101men

    seba101men Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  10. seba101men

    seba101men Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    No tak, ale to co wychodzi w abgx360 jest inne od tego poprawnego i mimo to mogę spokojnie nagrywać ?
     
  11. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    przerob sobie patchrrerm
     
  12. 12slonio12

    12slonio12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    從遠處
    Ja chciałem przerobić tekkena na wave3, próbowałem z 5 razy kombinowałem ze sprawdzaniem ABGX, bez sprawdzania, nagrałem ze 4 płyty i za każdym razem jak wkładam do konsoli to tylko pomieli chwilę i każe wyciągnąć płytkę.

    Próbowałem przerobić COD MW2 i tak samo, wkłądam do konsoli pokręci chwilę i każe wyciągnąć.

    Jeszcze mi wpadło że może nie mam przeróbki 1.51 ale na 99.9% mam ponieważ chodzi mi mi np forza3 bez problemu.

    Może ktoś wie co z tym zrobić ??
     
  13. 12slonio12

    12slonio12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    從遠處
    Zrobiłem to kilka razy. Nawet ściągnąłem inną wersję tekkena i nadal porażka.

    Patcher pokazuje że zrobił. abgx powyłaczeniu opcji online pokazuje że rzeczywiście jest wave3 ale przy weryfikacji wywala 3 czerwone błędy związane z video (podobno mam nie zwracać na nie uwagi).
     
  14. 12slonio12

    12slonio12 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 13, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    從遠處
    Wyczytałem to w poradniku i tak też zrobiłem i była ****, a o czerwonych błędach dowiedziałem się już po wypaleniu.

    Tak samo zrobiłem z cod6 i efekt ten sam.

    Już po prostu nie wiem o co chodzi.

    Tak tylko zapytam. Czy komuś na 100% chodzi na 1.51 w liteonie po przerobieniu tym programikiem ??
     
  15. Axee

    Axee Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 3, 2011
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przerób sobie patchrrerm.
     
  16. Ciesiel91

    Ciesiel91 V.I.P V.I.P

    Dołączył:
    Maj 31, 2011
    Posty:
    2221
    Polubienia:
    34
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Przy nagrywaniu wybierasz obraz iso, czy plik dvd?
     
Wczytywanie...

Poleć forum