1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Tekken 6 tryb kooperacji - scenario

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez amarantus, Luty 15, 2010.

  1. amarantus

    amarantus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam,

    czytałem, że 18 stycznia wyszła łatka umożliwiająca grę we 2 w tryb scenario. Nie mam możliwosci podłącznia xbox'a pod net. Czy wiecie moze skad mozna pobrac ww. latke aby mozna bylo grac we 2 ?

    Pozdrawiam
    Michał
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Pls

    Pls Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    254
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Ale zeby grac we 2 w scenario i tak musisz miec neta, bo tylko online mozna tak grac.
     
  4. amarantus

    amarantus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    i nie ma zadnej mozliwosci pogrania np z kolega w tym trybie przy jednym xbox'ie?
     
  5. Geexe

    Geexe Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 22, 2009
    Posty:
    11
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  6. amarantus

    amarantus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    ok, rozumiem. Dzięki za odpowiedź.

    Mam jeszcze jedno pytanko, czy grając w trybie scenario postać od samego poczatku zna juz wszystkie dostepne ciosy czy tez wraz z postepem dochodza kolejne bardziej skomplikowane ciosy?
     
  7. Pls

    Pls Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    254
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Nie zauwazylem jakichs nowych, wiec raczej od poczatku do konca sa te same. Zdobywasz tylko nowe stroje i akcesoria, ktore podnosza wytrzymalosc, sile, itp.
     
  8. hydro

    hydro Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 12, 2009
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Wasilków
    a jest mozliwosc zeby na dowch padach zpaisaly sie ustawienia bocznych przycyskow? bo zapisuje sie tylko na 1
     
  9. amarantus

    amarantus Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 10, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Wedlug mnie ustawienia sa zapisywane pod konkretnego gracza a nie pad.
     
  10. Pls

    Pls Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 11, 2009
    Posty:
    254
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Chyba nie ma takiej mozliwosci bo w wielu recenzjach opisywane jest to jako niesamowity blad tworcow gry. Wiem, jest to mega denerwujace.
     
Wczytywanie...

Poleć forum