1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Tekken 6

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Komariu, Październik 27, 2009.

  1. Komariu

    Komariu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 2, 2009
    Posty:
    87
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, czy jak mam taki błąd w ABGX 360 [​IMG]
    To czy mogę grać bez obawy zbanowania na XBL ?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tomciopaluch

    tomciopaluch Banned

    Dołączył:
    Maj 14, 2009
    Posty:
    367
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bochnia, Poland
    w innym dziale masz temat odnosnie wyjasnien wszystkich bledow abgx...a nizej masz iwle innych tematow odnosnie problemow z tekkenem


    PS..masz strasznie niesmaczny avatar
     
  4. Parker

    Parker Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 16, 2009
    Posty:
    38
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Kiedy ja nagrywałem tekkena, to wyskoczył mi tylko błąd o weryfikacji. Nie miałem tyle na żółto jak Ty. Przerabiałeś go na wave 3, czy to na wave 4 wywaliło Ci tyle błędów? Ja sprawdzałem tylko obraz po patchowaniu i poszło gładko. Może przez to, że to wave 4 tak to wygląda.
     
  5. vlado27

    vlado27 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2009
    Posty:
    90
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wałbrzych
    Nowy wave wywala tle błędów w abgx. Sam sprawdzałem tekkena 6 i to samo bylo. Ale z mykiem activete iso śmiga, aż miło
     
  6. wRn

    wRn Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Na innym forum typ napisał, że jeżeli abgx nie wyrzuca czerwonych błędów to można nagrywać, a resztę sam poprawi. Miałem parę żółtych komunikatów, grę wypaliłem i działa :). Co do grania na XBL to banik prawie pewny
     
  7. cheche

    cheche Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  8. wolfet15

    wolfet15 Banned Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    15
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam Mam Problem z tekkenem 6 mianowicie po rozpokowaniu wazy on 7.05gb a powinnien ważyć 7.29 jak mam to zrobić ?? Gry vave 3 naprawialem za pomoca abgx a jak to zrobic na vave 4 ??? Proszę o Pomoc
     
  9. nikestar

    nikestar Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 4, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    Witam ja za to mam inny problem niedawno przerobiłem konsole na Ixtreme 1.6 gry takie jak Prototype czy Shift normalnie działają lecz gdy pobrałem Tekkena 6 po czym uruchomiłem go na konsoli pokazuje się tylko białe logo xboxa i nic się nie dzieje owy błąd pojawiał się gdy nie miałem przerobionej konsoli w nowszych grach. Wina nie jest w płycie, w złym nagrywaniu, złego Ixtrema i napędu raczej także nie. Pusta płyta jakiej użyłem to Verbatim DVD - DL, nagrałem prędkością 2,4 x przez IMG BURN z pliku dvd.
     
  10. p9p

    p9p Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  11. nikestar

    nikestar Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 4, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    Jest nagrane na DVD + DL i nie dziala
     
  12. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    nikestar patchowales na wave 3 czy uzyles activate iso??
     
  13. nikestar

    nikestar Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 4, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    Nie znam sie na tym zbytnio, po prostu pobrałem i nagrałem tak jak zawsze nic więcej nie robiłem do tej pory wszystko działało a mam 100 % mam Ixtreme 1.6
     
  14. p9p

    p9p Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    10
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Tekken ma wave-4 i trzeba spatchować iso
     
  15. nikestar

    nikestar Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 4, 2009
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Katowice
    i to jest pewne ze jak to zrobię to wejdzie? bo jednak te płytki nie są za tanie
     
  16. Pablooo88

    Pablooo88 V.I.P V.I.P Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    2680
    Polubienia:
    55
    Punkty za osiągnięcia:
    48
    Miasto:
    Warszawa
    Masz co drugi temat na forum odnośnie wave4 i patchowaniu i używaniu activate.iso...

    Poszukaj trochę
     
  17. Termi

    Termi Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Marzec 6, 2009
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  18. tomabiker

    tomabiker Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Październik 30, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    a więc tak, odinstaluj abgx'a, usuń go też z rejestru, po czym odepnij kabelek od internetu(ewentualnie zablokuj firewallem abgx'a), zainstaluj ponownie i postępuj według instrukcji, nie pozwalając abgxowi pobrać uaktualnienia

    Pozdrawiam
     
  19. moro1

    moro1 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Sierpień 30, 2009
    Posty:
    0
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Witam was !

    Mam dziwny problem z tekken 6 i z gory dziekuje kazdemy kto w jakis pozytywny sposob mi poradzi.

    Mam iextreme 1,4, spatczowalem tekkena na wave2, wypalilem w imgburn z predkoscia x1 (na plytce memorex - podejrzewam ze to moze byc zdrodlem problemu, juz wczesniej mialem problemy z tymi plytami.) nastepnie zaktualizowalem dashboard, odpalilem giere, niby wszystko ok, sa napisy poczatkowe tj namco itp, a potem robi sie czarny ekran i nie wiem co dalej. Konsola sie na pewno nie wiesza bo klikajac na zielone X na padzie pokazuje sie okienko profilu, i jedna rzecz ktora mnie nurtuje to opcja "zagraj w gre tekken 6" na dole - czyli jakby wogule sie gra nie odpalila.
     
  20. Nexen

    Nexen Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 13, 2009
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olsztyn

    Musisz odinstalować abgx'a, następnie usunąć wszystkie pliki związane z tym program (również rejestr) następnie resnąc kompa i odłączyć neta.
     
  21. R0D3L

    R0D3L Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 27, 2009
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
Wczytywanie...

Poleć forum