1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Tekken 6

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez hehe925, Kwiecień 24, 2010.

  1. hehe925

    hehe925 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    387
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Siemka czy warto grać w tekkena 6 na padzie czy lepiej odpuścić sobie tą grę(arcade stick odpada)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Szolder

    Szolder Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 6, 2010
    Posty:
    262
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Jaworzno
    mnie osobiście T6 się podobało :p i z miłą chęcią grałem w Scenario Campagin ;)
     
  4. even ope PL

    even ope PL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 26, 2008
    Posty:
    79
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Aberdeen
    Gry walki są idealnie stworzone dla konsoli. W T5 na PS2 oraz SC na X360 spędziłem setki godzin bawiąc się super.
     
  5. hehe925

    hehe925 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 3, 2009
    Posty:
    387
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    a jak wygląda sprawa z krzyżakiem w padzie x360 głównie mi chodzi o robienie combo i chodzeniem zawodnikiem
     
  6. Patrol59

    Patrol59 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2010
    Posty:
    49
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Warszawa
    Dla mnie spox,ale jest minus że nie można ustawić samemu kąta kamery.Pozdrawiam
    PS:proszę o pomoc w achiku pierwszym w lego batman (Complete the first Episode-Hero),robię 1 episod podlicza mi procenty(90% i Super Hero)a achik nie wyskakuje proszę o pomoc.:)
    Pozdrawiam ;)
     
  7. thekoniq

    thekoniq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    279
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Witam, sorry, że się wpycham do tematu ale po co zakładać nowy (mam nadzieję, że obejdzie się bez warna .)... Mianowicie : Jak można zmienić model postaci (chodzi mi o 1P 2P itd., a nie o poszczególne elementy), oczywiście, żebyśmy nim mogli grać w Arcade, ghost i tych innych modach.
     
  8. thekoniq

    thekoniq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    279
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Prosiłbym o odpowiedź
     
  9. gwynbleidd84

    gwynbleidd84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    117
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    Jeżeli chodzi ci o drugi kostium, to zamiast wybierać zawodnika A wybierasz go Y.
     
  10. thekoniq

    thekoniq Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 14, 2009
    Posty:
    279
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Kraków
    Dzięki
     
Wczytywanie...

Poleć forum