1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Tekken

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez bielik075, Wrzesień 18, 2012.

  1. bielik075

    bielik075 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Witam! Chciałbym odplić na moim xboksie (lt 2.0 dash 13599) najnowszego tekkena(Tekken Tag Tournament 2) i slyszałem, że jest tam aktualizacja. Czy jest możliwość nagrania tej gry aby ja odpalic i czy aktualizacja ktora zawiera nie usunie mi przerobki?

    Bardzo proszę o pomoc
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala
    nie odpalisz na tym dashu
     
  4. ESLORD

    ESLORD V.I.P V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 21, 2011
    Posty:
    4295
    Polubienia:
    759
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Londyn
    zgadza się kolego, tam jest dashboard 15574 i musisz go zainstalować, żeby odpalić TTT2.
    Jak zrobisz aktualizacje to LT+2.0 przestanie ci działać, czeka się re-flash napędu.
     
  5. bielik075

    bielik075 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    A jesli zaktualizuje zpena do dasha najnowszego usunie mi przerobke?
     
  6. -=SETH=-

    -=SETH=- -= XBOX GOD =- Członek Załogi Administrator Super Moderator Xbox One V.I.P Pomocnik XBOX MANIAK Game Master Liga XboxForum.pl Achievement Hunter PSforum.pl

    Dołączył:
    Wrzesień 11, 2010
    Posty:
    28170
    Polubienia:
    3226
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    مصر
    Aktualizacja to aktualizacja obojętnie z czego zawsze tak samo działa.
     
  7. bielik075

    bielik075 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Czyli aktualizacja dasha z 13599 do 15574 na pewno usunie mi lt 2.0?
     
  8. onn125

    onn125 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 3, 2011
    Posty:
    668
    Polubienia:
    65
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Bytom (Beuthen)
    Nie usunie.Masz już aktualkę 13599 więc nie masz się czego obawiać, byle byś nie podłączał konsoli do internetu.
     
    1 osoba to lubi.
  9. bielik075

    bielik075 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 31, 2011
    Posty:
    29
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Dzieki wielkie onn125. W takim razie zaktualizuję z pena. I mam pytanie czy muszę jakoś specjalnie przygotowywać obraz przed nagraniem i czy będę musiał korzystać z tricku z mp3?
     
  10. Michal27888

    Michal27888 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2012
    Posty:
    250
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    A jakbym miał rgh to też bym musiał aktualizować?
     
Wczytywanie...

Poleć forum