1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

tekstóry

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Maik, Wrzesień 28, 2009.

  1. Maik

    Maik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    135
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    tekstury

    Witam mam problem kupiłem dysk 20 GB i dziś chciałem sprawdzić na GTA IV czy będzie ładnie wszytko działać w sensie zainstalowałem grę na dysku i od razu chciałem sprawdzić czy droga nie będzie mi znikać i grę mam oryginalną i xbox Jasper 3 miesięczny nieprzerobiony napęd lite-on jak grałem z płyty to widziałem jak doczytuje tekstury np. walnąłem w coś nagle drzewo się pojawiło myślałem że jak zainstaluje grę na dysk znikną takie problemy na forum pisało w dziale GTA IV że muszę trochę pojeździć po mapie no to jeździłem z 1h w drugim mieście ale dalej droga znika.... próbowałem też sposobu z tematu "Sposob na tekstury" drugi sposób ale jak wszedłem w pause nic się nie działo a płytka się nie kręciła i teraz pytanie do was czy mam zdefragmentować cache czy jeździć dalej po mapie? HELP!
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. miedzianek

    miedzianek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 30, 2009
    Posty:
    1045
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Białystok
    najpierw popraw nazwe tematu(tekstOry ;O)


    po 2 bylo juz setki takich tematow,pewnie warn poleci bo raport juz polecial


    po 3-taki urok xboxa,nic nie zrobisz z popupami
     
  4. Maik

    Maik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    135
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    .... taa dzięki z "TOP" odpowiedź a nabijanie postów nie ten dział
     
  5. CoOokie

    CoOokie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    الجانب الثاني لل
    Chyba sam nabijasz posty...

    Po pierwsze: używaj znaków przystankowych, bo nie da się czytać posta, który jest de facto jednym, wielkim zdaniem!
    Po drugie: kup oryginała, to z tego co pamiętam pomogło większości...
    I po trzecie, jak przedmówca polecił: było już wiele takich tematów, więc radzę tam zajrzeć i poczytać, a później prosić o pomoc (na pewno jest więcej propozycji, nie tylko pauza i jeżdżenie w kółko).
    Peace!
     
  6. Maik

    Maik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 2, 2009
    Posty:
    135
    Polubienia:
    18
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Szczecin
    po pierwsze już se poradziłem a !CoOokie brawo za czytanie ze zrozumieniem ja mam płytę z grą oryginalną
     
  7. CoOokie

    CoOokie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    الجانب الثاني لل
    To dobrze, że już SE poradziłeś... Widzisz... tak piszesz, że trudno się połapać... Proponuję natomiast trochę więcej szacunku i spokoju w odpisywaniu, staramy się pomóc a Ty tylko warczysz...
    T/C
     
  8. grzech1991

    grzech1991 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2007
    Posty:
    413
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    i pisze "tekstóry"
     
  9. CoOokie

    CoOokie Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 24, 2009
    Posty:
    185
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    الجانب الثاني لل
    True... true :)
     
  10. Alex360

    Alex360 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Wrzesień 30, 2009
    Posty:
    4
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    .... a ja gram cały czas w GTA na nieoryginalnej płycie i jest wszystko ok :) tekstury się fajnie wczytują....a gra wcale nie jest na HDD ;)
     
  11. grzech1991

    grzech1991 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 18, 2007
    Posty:
    413
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Częstochowa
    bo masz albo dobry napęd albo cache na hdd
     
  12. sloniu

    sloniu trolololololo V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 16, 2008
    Posty:
    906
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Tak się napaliłeś na te tekstury? Nie możesz ich po prostu zignorować? Ja jak jade ze 30 sekund Cometem to znikają czasami słupki i drzewa, taki urok tej gry :) A jak infernusem śmigam to i czasem droga znika :D Chyba że to jest taki problem, że Ci nie dogrywa nawet jak chodzisz... To co innego. Płytka porysowana?
     
  13. cezarPL

    cezarPL Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 12, 2009
    Posty:
    6
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    U mnie takze tekstury sie doczytuja elegancko ,lecz obraz wyglada jakbys patrzal przez sitko.
     
  14. kamilwar5

    kamilwar5 Banned

    Dołączył:
    Wrzesień 8, 2009
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    z xbox live
    mnie najbardziej w tej grze podniecają te skałki nie wydymki chyba wiecie o co chodzi?
     

Poleć forum