1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Tekstury HD w grach - potrzebny dysk wewnętrzny?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Djok, Grudzień 14, 2012.

  1. Djok

    Djok Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 27, 2012
    Posty:
    36
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam, posiadam Slima z RGH z wgranym najnowszym FSD i dyskiem zewnętrznym 320gb. Na dysku mam skonfigurowane 32gb pod xboxa na save'y itd. Czy mając tylko zewnętrzny dysk jest możliwość wgrania sobie tekstur HD do battlefielda albo instalacja 2 dysku Forzy 4? Wiem że odpowiednie pliki odpowiedzialne za tekstury muszę wrzucić do HDD:/content/16 zer itd. Tylko czy musi to być na wewnętrznym dysku? Na moim zewnętrznym mam folder usb:/content/16 zer, czy zadziała jeżeli wrzucę pliki tam? Znajomy powiedział mi że nie muszę niczego kopiować wystarczy że przekonwertuję 2 dyski do goda, pliki wrzucę do jednego folderu i wszystko będzie działać, czy to prawda? Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. MotherTeresa

    MotherTeresa Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Październik 9, 2011
    Posty:
    9
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Skopiuj na zewnetrzny, na partcje xboxa lub poprostu zainstaluj tekstury hd. Plyte potrzebna do grania w single player przekonwertuj do GOD i wrzuc gdzie ci odpowiada (oczywiscie do indeksowanego przez FSD katalogu)
     
  4. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Konieczny jest dysk wewnętrzny.
     
  5. noxuuu

    noxuuu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 7, 2012
    Posty:
    41
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    a do jakich gier mamy teraz dostępne textury HD ? BF3,Medal,coś jeszcze ?
     
  6. djploki

    djploki Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 31, 2009
    Posty:
    2565
    Polubienia:
    250
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Jelenia Góra
    Na razie to wszystko.
     
Wczytywanie...

Poleć forum