1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Tekstury

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez push, Kwiecień 7, 2010.

  1. push

    push Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siemqa mam problem z wczytywaniem się tekstur na moim xie,o gta 4 nic nie mowie bo mam arcade ;D ale miałem demo gry Just Cause 2 na plycie i wczytywalo mi tekstury ,po aktualizacji dasha sciaglem z xbox live na pendrive i mam tam zainstalowane,lecz nadal mi wczytuje tekstury,wczytywanie tesktur mialo miejsce nieraz w nfs:pro street ,ale żadko i tylko z 2m bandy sie wczytywaly.Xbox nie przerobiony,wiecie może co jest tego powodem? irytuja mnie te tekstury :/
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. pngprojekt

    pngprojekt Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 14, 2009
    Posty:
    18
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Kowary, Poland
    jak masz dysk twardy to wyczyść cache

    To try clearing the Xbox 360 Hard Drive cache, with the Xbox 360 Hard Drive attached to the console, follow these steps:

    a. Locate the System section of the Xbox 360 Dashboard.
    b. Select Memory, select Hard Drive, and then press Y to view the device options screen.
    c. On the Xbox 360 Controller, press the X button, press the X button again, press the left bumper, press the right bumper, press the X button, and then press the X button again.
    d. You will be prompted to confirm system maintenance, select Yes by pressing A.

    Sorry ,nie doczytałem że masz ARCADE(brak dysku):p
    Może płytkę z demem nagrałeś za szybko lub płytka jakaś lipna
     
  4. push

    push Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Pisałem przecież ,że mam arcade i ,że zainstalowałem na pendrive ;/ czytaj dokładnie.
     
  5. Simo

    Simo Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 27, 2009
    Posty:
    437
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Jastrzębie Zdrój
    Jest filmik na Youtube jak gosciu właśnie pokazuje problem z teksturami w Gta4, poprostu jak wkładał pirata do konsoli to niektóre tekstury traciły się, gdy włożył orginalną gre wszystko było w porządku. I właśnie mówił, że to nie jest wina konsolki tylko gra źle nagrana albo niektóre piraty tak działają, ale ty masz nie przerobioną konsole więc pewnie coś nie tak z płytką.

    O też nie doczytałem ze na pendrive nagrałes... :p.
     
  6. KrystekxDD

    KrystekxDD Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2009
    Posty:
    314
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Ludzie wy potraficie czytac ze zrozumieniem czy tylko posty bez sensu nabijacie napisal ze ma nie przerobionego i te problemy mu na oryginalach wyskakuja a jak na pendrive tez ci wolno chodzi i sie tekstury wczytuja to moze byc wina slabego odczytu i zapisu na pendrive ...
     
  7. Pinernals

    Pinernals Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    @2UP Przecież napisał że nie ma przerabianego X'a.
    Cóż. Trudno powiedzieć. Być może coś z napędem jest nie tak.
     
  8. domin147

    domin147 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2010
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    tzn z tego co sie naczytalem, to z dysku wsumie tesktury sie nie laduja(w sesie najszybicej), wlasnie najgorzej jest z plytki i z pendrive rowniez
     
  9. alutek95

    alutek95 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 27, 2008
    Posty:
    117
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    gdynia
    po podłączania pendriva do xboxa pisze ze to urządzenie jest słabej jakosci ( jakos tak ;p) i ze używając go mogą wystąpic problemy z odtwarzaniem gier. jesli chcesz instalowac gry na dysku zewnetrznym nie licz na pendrive, lepiej kupic przenosny dysk ;P
     
  10. domin147

    domin147 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2010
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
    nom tak jak mowi kolega, ale nie wiem czy jeszcze ma tu do gadania zapis i odczyt pendrive
     
  11. Pinernals

    Pinernals Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2010
    Posty:
    91
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    No bez przesady. Gdyby na każdej konsoli bez dysku były problemy z wczytywaniem tekstur to by każdy kupował Elite. Zapisywanie gier na dysk jest po to, by nie przemęczać napędu oraz żeby szybciej się wczytywały poziomy, nie tekstury. Tym bardziej dziwi mnie fakt, że to się dzieje na oryginałach. Powiedz jeszcze czy twoja konsola jest nowa, czy stara.
     
  12. domin147

    domin147 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 29, 2010
    Posty:
    101
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Wrocław
  13. push

    push Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 1, 2010
    Posty:
    20
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    mam konsole z 2008.08 czyli falcon,nie dobijajcie mnie i nawet nie wiecie oco kaman w tym filmie... chodzi oto ze wlacza pirata bez dysku wczytuje tekstury podlacza hdd i wszystko ok
     
Wczytywanie...

Poleć forum