1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Telefon + Xbox 360 ?

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez BushyAxis793, Sierpień 7, 2011.

  1. BushyAxis793

    BushyAxis793 Znachor Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 28, 2011
    Posty:
    204
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Raszków
    Witam, mam (niektórzy powiedzą durne) pytanie-Co się stanie jak podłącze telefon do konsoli ( oczywiście przez USB)? Będzie możliwy przesył danych czy coś?

    P.S.Mój tel. SE X10
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. amnesia

    amnesia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    241
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Przesyl danych na pewno nie, ale bedzie sie ladowal (nawet przy wylaczonej konsoli)

    Sent from my LG-P500 using Tapatalk
     
  4. pelikan15

    pelikan15 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 9, 2010
    Posty:
    200
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Nysa
    Jeżeli ustawisz na "Urządzenie magazynujące" być może możliwy będzie przesył danych.
     
  5. witek129

    witek129 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 15, 2010
    Posty:
    17
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Będzie działał zapewne tak samo jak pendrive
     
  6. DarkAngel

    DarkAngel Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 24, 2009
    Posty:
    21
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Zależy od telefonu. Czy x ma do niego sterowniki
     
  7. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    U mnie xbox wykrywa omnie ale tylko w trybie karty pamieci, wbudowanej pamieci nie widzi

    Hehehe, xbox to nie pc on nie ma czegos takiego jak "sterowniki"
     
  8. bartez1994

    bartez1994 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 15, 2011
    Posty:
    233
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    woj. Lubelskie
    Jak xbox może mieć do niego sterowniki ludzie... Po co wam podłączyć telefon do xboxa ? Pewnie i tak macie PC
     
  9. Lewis

    Lewis Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 30, 2011
    Posty:
    1022
    Polubienia:
    103
    Punkty za osiągnięcia:
    63
    Miasto:
    Wola śląsk
    da sie ja mam samsunga f480 i normalnie wysyłam na xboxa rozne tapetki z gier heh ;]
     
  10. amnesia

    amnesia Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 22, 2010
    Posty:
    241
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to lepiej w ogole sie nie odzywaj dziecko neostrady. To nie pierwszy twoj post niewnoszacy nic do tematu wiec zamilcz!

    Sent from my LG-P500 using Tapatalk
     
  11. elosik

    elosik Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 27, 2011
    Posty:
    25
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olsztyn
    telefon powinien zostać wykryty jeśli zostanie podłączony w trybie pamięci masowej.
    konsola wykryje pamięć ale tylko z karty zewnętrznej, pamięć wewnętrzna nie zostanie wykryta.
     
  12. d2darkness

    d2darkness Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 22, 2010
    Posty:
    209
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    W zasadzie to po co takie głupie pytanie ? Nie żebym beształ ale przecież możesz podłączyć i sprawdzić co się stanie ;p
    Kabel USB chyba masz w końcu w każdym telefonie dostajesz chyba że nie masz i stąd te pytanie, to co innego.
     
Wczytywanie...

Poleć forum