1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Telewizja na karte

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez pietrasz, Listopad 14, 2009.

  1. pietrasz

    pietrasz Guest

    Witam, ostatnio zainteresowała mnie ta telewizja na kartę i mam parę pytań:

    -Ma ktoś ten dekoder??
    -Opłaca się to kupić??
    -Czy w tej telewizji jest Polsat??
    - O co chodzi z tymi doładowaniami??


    Bardzo bym prosił o udzielenie mądrych odpowiedzi
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. CasperPL

    CasperPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    141
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Babimost
    żadne Polsat.
    Ja mam TNK prawie rok to dobre kanały.
    Dekoder Linbox 7818 CRCi
    Doładowanie to:
    16 zł 1 m-ce
    42 zł 3 m-ce
    74 zł 6 m-ce
    120 zł 1 rok
    ;D
     
  4. nakoz

    nakoz The Legend Xbox One V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 18, 2008
    Posty:
    827
    Polubienia:
    66
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Kraków - Irlandia
    Wszystko prawda tylko 6 miesięcy kosztuje 72 nie 74 zł.

    Telewizja na kartę: Ceny

    Poczytaj na stronie masz listę kanałów i ceny. Ogólnie zastanawiałem się nad tym i jak dla mnie za mały wybór programów. Na razie mam polsat podstawowy i jestem zadowolony.
     
  5. CasperPL

    CasperPL Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 17, 2009
    Posty:
    141
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Babimost

    Dzięki nie uważam :D ;)
     
  6. tuptus

    tuptus Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 3, 2008
    Posty:
    40
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    lipa straszna
    szarik i wszystko dziala........ dreambox lub inny na linux
     
  7. pietrasz

    pietrasz Guest

    tuptus to nie jest mądra wypowiedź !!! nie nabijaj sobie postów :D
     
  8. rczak16

    rczak16 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 16, 2009
    Posty:
    66
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Poznań
    ja mam globo 7100 cxe (planuje wymienić na: 7300 - 2 gniazda conax + miejsce na moduł CI no i jeszcze możliwość nagrywania na dysk zewnętrzny lub 9500 HD 2 gniazda conax + miejsce na moduł CI ale z obsługą hd no i jeszcze możliwość nagrywania na dysk zewnętrzny) i tnk-a do marca 2010
     
Wczytywanie...

Poleć forum