1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Telewizja naziemna.

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Michal27888, Grudzień 8, 2012.

  1. Michal27888

    Michal27888 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2012
    Posty:
    250
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Witam wszystkich.
    Chciałbym się poradzić.
    Posiadam telewizje naziemną od pół roku i mam taki problem że gdy coś oglądam to często na tv pojawiają się fale i nic nie widać.
    Czym to może być spowodowane?
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Rafael0089

    Rafael0089 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 10, 2010
    Posty:
    26
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Olsztyn
    Jakiego rodzaju są to fale? Jeśli obraz 'zrywa' razem z dźwiękiem może chodzić o bardziej precyzyjne ustawienie anteny. Czy dzieje się tak często czy przy złych warunkach atmosferycznych?
     
  4. NIKODEMUS

    NIKODEMUS Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    123
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żywiec, Poland
    Odp: Telewizja naziemna.

    Mi pojawiały się dziwne artefakty jak miałem router z wifi za blisko kabla antenowego widocznie było jakieś oddziaływanie.zmieniłem położenie routera i jest ok.

    Wysłane z komórki pod schodami :)
     
  5. Michal27888

    Michal27888 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2012
    Posty:
    250
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Zdarza się często nie tylko wtedy jak jest zła pogoda.
     
  6. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    zasieg lub antena za słaba. przejdz a cyfrowa i będzie spokój.
     
  7. NIKODEMUS

    NIKODEMUS Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    123
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żywiec, Poland
    Odp: Telewizja naziemna.

    O tym kolega zapomniał napisać czy to naziemna cyfrowa ale na analogu ktoś jeszcze siedzi

    Wysłane z komórki pod schodami :)
     
  8. Michal27888

    Michal27888 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2012
    Posty:
    250
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Jak przejść na cyfrową?
     
  9. NIKODEMUS

    NIKODEMUS Użytkownik Użytkownik Świeżak

    Dołączył:
    Maj 2, 2008
    Posty:
    123
    Polubienia:
    13
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Żywiec, Poland
    Odp: Telewizja naziemna.

    Www.cyfryzacja.org
    Tv z dvbt lub tuner dvbt

    Wysłane z komórki pod schodami :)
     
  10. Michal27888

    Michal27888 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2012
    Posty:
    250
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Nie mogę przejść na cyfrową bo w mojej okolicy nie została zdjęta telewizja analogowa.
     
  11. bembenos

    bembenos V.I.P V.I.P Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2009
    Posty:
    707
    Polubienia:
    51
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Nie musi być zdjęta analogowa. Wyszukaj automatycznie programy w tv tylko zaznacz ze mają to być kanały tylko cyfrowe.
     
  12. Michal27888

    Michal27888 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2012
    Posty:
    250
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    I wtedy znikną te zakłucenia?
    A może wyszukać mniej programów?
     
  13. akwarium25

    akwarium25 Banned

    Dołączył:
    Czerwiec 25, 2012
    Posty:
    1282
    Polubienia:
    234
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Top Secret:)
    polstat cyfrowy albo coś w tym stylu se kup a z naziemna daj se spokój lub ogladaj tv przez net.
     
  14. akir

    akir Xbox One Xbox One V.I.P Pomocnik Użytkownik PSforum.pl

    Dołączył:
    Grudzień 23, 2008
    Posty:
    12070
    Polubienia:
    1065
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Miasto:
    Bielsko-Biała
    Odp: Telewizja naziemna.

    Polsat to syf, wszystko bierz omijaj polsat

    Wysłane z mojego LG-P500 za pomocą Tapatalk
     
    3 użytkowników lubi ten post.
  15. rowerser

    rowerser Sialalalalallalal V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2008
    Posty:
    586
    Polubienia:
    141
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kozie Byki
    Do odbierania naziemnej cyfry, potrzebna Ci zwykła antena, nawet koło od roweru na dobrą sprawę, zależy jak daleko jesteś od nadajnika, plus oczywiście odpowiedni TV lub dekoder.
     
  16. tokrzys17

    tokrzys17 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 27, 2011
    Posty:
    73
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Dlaczego syf ? W mojej rodzienie polsat jest od 3 lat i nie jest tak najgorzej.
     
  17. Michal27888

    Michal27888 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2012
    Posty:
    250
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    A gdzie trzeba zaznaczyć to wyszukiwanie tylko kanałów cyfrowych?
    Bo gdy wchodzę do menu to i biorę automatyczne wyszukiwanie to niczego takiego tam nie ma.
     
  18. TigraTeam

    TigraTeam Banned

    Dołączył:
    Listopad 8, 2009
    Posty:
    4128
    Polubienia:
    513
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Bielsko-Biala

    Masz tv z wbudowanym tunerem czy dekoder??
     
  19. Michal27888

    Michal27888 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2012
    Posty:
    250
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    Dekoder.
     
  20. rowerser

    rowerser Sialalalalallalal V.I.P XBOX MANIAK Użytkownik Game Master

    Dołączył:
    Lipiec 10, 2008
    Posty:
    586
    Polubienia:
    141
    Punkty za osiągnięcia:
    43
    Miasto:
    Kozie Byki
    ale dekoder do naziemnej cyfry ?
     
  21. Michal27888

    Michal27888 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 17, 2012
    Posty:
    250
    Polubienia:
    5
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kraków
    [​IMG]
    Taki mam.
     
Wczytywanie...

Poleć forum