1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Telewizor LCD HDMI Xbox obraz 4:3

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Zwierzu, Luty 26, 2009.

  1. Zwierzu

    Zwierzu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Mam taki problem podłączyłem ostatnio xboxa przez HDMI do telewiora Daewoo 32' i wszystko chodziło w normalnym trybie HD ready panorama ostatnio brat chciał podłączyc laptopa to mu wyswietlało tylko w 4:3 a teraz sie okazało ze tak równiez jest z xboxem i niewiem co z tym zrobic bo jak włączam na HDMI to nieda sie ustalic zadnej skali a w xboxie moge ustawiac rózne rozdzielczosci ale nie moge zmieniac czy ma byc panorama czy zwykły.
    Ale w xboxie napisane jest ze wyswietla 1360x768 Panoramiczny wydaje mi sie ze cos z ustawieniami w TV ale niemam pojecia jak tam to zmienic.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    na pilocie nie masz przelacznika proporcji?? powinien byc
     
  4. Zwierzu

    Zwierzu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Jest tylko ze on nie zmienia nic w trybie PC HDMI czy jakimkolwiek AV
     
  5. borciuh

    borciuh Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2008
    Posty:
    155
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Pabianice
    a spróbój w ustawieniach X'a tam jest obraz panoramiczny.
     
  6. Zwierzu

    Zwierzu Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 3, 2008
    Posty:
    14
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    jak mam podłaczone poz zwykły crt to moge zmeniac z panoramy na zwykły a tam niemogłem wejsc w te ustawienia bede musiał sie z tym chyba dłuzej pobawic a i w ustawieniach jest napsiane ze wyswietla x w panoramie
     
Wczytywanie...

Poleć forum