1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Telewizor Monitor Jakie Kable Na Dobra Rozdzielczosc

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez Mizur, Styczeń 28, 2011.

  1. Mizur

    Mizur Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Siemka Mam Taka Sprawe iz ze posaidam Tv Sharp 42LF-96EC i mam kabel orginalny co byl przy xboxie no i niestety na nim nie moge za duzej rozdzialki wyciagnac poniewaz musze grac tylko na 480 gdyz biore na 720 nie zapisuje mi a wiec mam takie pytanie jaki kabel musze zakupic zeby wyciagnac to 720i bo na tym co mam nie da a 2 sprawa jest taka ze mam tez monitor 23'' LG Flatron W2343T-PF i czy ten kabel i przejsciowka by starczyla zeby obraz byl dobry KX1A KABEL XBOX 360 VGA HD AV OBRAZ CRV LCD PLAZMA (1419242360) - Aukcje internetowe Allegro
    Adapter Chinch/Mini Jack żeński xbox+głośnki (1426626701) - Aukcje internetowe Allegro prosze o pomoc gdzy zbytnio sie nie znam i polecie mi tez kabel do tego tv zeby bylo mozna grac na 720i. Pozdrawiam
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. adrian1389

    adrian1389 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 29, 2010
    Posty:
    204
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Raszyn
  4. ABECBRADIO

    ABECBRADIO Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 21, 2011
    Posty:
    16
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Kołobrzeg
    KX1A KABEL XBOX 360 VGA HD AV OBRAZ CRV LCD PLAZMA (1419242360) - Aukcje internetowe Allegro
    Taki kabel masz kupić tylko nie kupuj go za 7 zł... taki zestaw bardzo dobrej jakości możesz kupić i będziesz miał wszystkie przejściówki do chinchów i monitora jak trzeba. Taki kabel pozwala grać do rozdzielczości 1920x1080 a nawet wyżej (tylko X nie obsługuje ich oczywiście). Za jego pomocą podłączysz go do TV (sprawdź czy masz takie wejście) i do monitora komputerowego.
     
  5. GrooBass

    GrooBass Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 28, 2010
    Posty:
    92
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Wolne Miasto Gdańsk
    A czemu nie kupisz sobie kabla HDMI do tego TV?
     
  6. krzywy1121

    krzywy1121 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 17, 2011
    Posty:
    52
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Nysa
    Kup sobie HDMI jak masz wejście oszywiście.
     
  7. Mizur

    Mizur Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Niesteyt jest taki problem ze ten tv nie ma Hd i tez nie posada wejsc HDMI bo wtedy bym wszytsko zalatwil jednym kablem HDMI no ale coz nie moge no a w tv mam zlacza euro ale to czytalem ze wgl lepiej nie kupywac i wlasnie chodzi mi o to czy ten kabel by sie nadawal do podlaczenia tv oraz tego monitora z tv nie jestem pewny poniewaz nie mam takiego wejscia jak w monitorze a bym mogl tylko chinche podpiac z przodu tv ale no ich jest tylko 2 a chyba powino byc 3 wiec nie znam sie na tym zbytnio a Wlasnie tego kabla Bigben BIGBEN KABEL BIG BEN do X360 HQL VGA HDTV BB 4727 - opis: Testy - PC World i on by pasowal do tego monitoru swietnie no ale co z tv bo ca 2 tylko chinche ????? I dziekuje Za Rady
     
  8. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    a jakie masz wejścia z tyłu? i w jakim kolorze masz te chinche z przodu? czy twój TV jest stereo?
     
  9. mario546

    mario546 Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 21, 2008
    Posty:
    132
    Polubienia:
    49
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Białystok
  10. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
  11. Mizur

    Mizur Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    A wiec z tylu Tv Sa wejscia 3 euro a z przodu 3 zolty bialy i czerwony na chinche i chyba najlepiej by bylo pod te z przodu bo euro slyszalem ze nie warto kupywac i na tv wiekszej rozdzialki jak 720i nie wyciagne bo nie posiadam HD tak jak pisalem wczesniej do monitora musze kupic ten kabel Bigben i bd cacy juz no wiec zostaje tylko Tv ;] Zapomnial bym dodac no tv jest z gornej pułki juz bo to bylo tak ze byl kupiony przed wyjsciem HD pozniej okazalo sie ze wychodza hd no i przegapilo sie okazje a wiec posiada stero ;]


    Tutaj Dam Opis Tv

    Opis produktu:
    Telewizor kolorowy panoramiczny 100Hz Digital Scan, z płaskim kineskopem Black Matrix, z maską Invarową. Funkcje: Obraz w obrazie (PIP), Obraz i Obraz (PAP), Obraz w TXT (PIT). TELETEXT poziom 2.5, pamięć 1000 stron. Funkcja Wide Plus (dodatkowo 144 linie), Filtr grzebieniowy. Funkcja Digital Gamma Correction-funkcja rozjaśniania ciemnych partii obrazu. Cyfrowa redukcja szumów, funkcja zoom 16:9, 2x zoom obrazu, funkcja cyfrowego zatrzymania obrazu. Funkcja Multiscan- podgląd kilku programów telewizyjnych. Odbiór systemów PAL/ SECAM/ NTSC 4.43/3.58 (AV input). Stereo NICAM/A2. WIDE SURROUND. Korektor graficzny. Automatyczna korekcja głośności. Regulacja głośności słuchawek. System automatycznej instalacji, automatycznego sortowania programów, Electronic Program Guide, AV link, blokada rodziciels...
    Dane techniczne:

    * Przekątna obrazu 42 cale
    * Częstotliwość odświeżania obrazu 100 Hz
    * Format obrazu 16:9

    Gniazda:
    Front S-video/ AV (chinch),
    Gniazda z tyłu: 21-pin Euroscart AV/RGB, Euroscart (AV i S-video wejście), 21-pin Euroscart AV,
    słuchawkowe.

    I Odrazu sie zapytam Mam Kabel Component Hd Co byl przy xbox360 premium no i dlaczego on tylko w tv lapie 480i bo jak wlaczam 720i nie zapisuje sie
     
  12. Dragon_2009

    Dragon_2009 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 26, 2010
    Posty:
    657
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    bo jak nie masz w tV HD (720i) to jak TV ma wyświetlić taką rozdzielczość? maks dla tego Tv jest 420i
     
  13. Mizur

    Mizur Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    13
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Oki dzieki za wytlumaczenie a wiec w tv nie moge miec juz lepszego obrazu od tego co jest ? czyli musze kupic tylko kabel bigben pod monitor wtedy bd mogl grac w hd
     
Wczytywanie...

Poleć forum