1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Telewizor-problem

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez pawel92g, Listopad 30, 2008.

  1. pawel92g

    pawel92g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2008
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Mam pytanie;] Posiadając telewizor:http://allegro.pl/item492486204_telewizor_19_lcd_samsung_le19r71b_19r71_sklep_w_wa.html
    muszę dokupić kabel VGA, czy w zestawie będzie odpowiednie okablowanie;]

    Konsola: Xbox360 arcade.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. gangster6669

    gangster6669 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 4, 2007
    Posty:
    187
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Mirsk
    Spokojnie podłączysz konsole poprzez przewód Composite, który dostałeś w zestawie z konsolą.
     
  4. pawel92g

    pawel92g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2008
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Dzięki, bo już myślałem, że będę musiał dorzucić kolejną stówę.:confused:
    A mogę wiedzieć, skąd wywnioskowałeś, że nie będzie trzeba kupić kabla VGA ? :)

    A i akumulatorki od microsoftu do padów są konieczne? ;] Czy może być zwykły akumulatorek do baterii w aparacie;] ?:D
     
  5. pawel92g

    pawel92g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2008
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    To jaki oni dają kabel do podłączenia ? :(
     
  6. papux

    papux Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 17, 2008
    Posty:
    371
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Kompozyt, komponent, SCART, Opcja optyczne dźwiękowe
     
  7. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
  8. offtopic

    offtopic Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 7, 2008
    Posty:
    2146
    Polubienia:
    7
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Sygnał idzie cyfrowo więc jeden wał czy kabel jest za 10zł, czy za 100zł :D
     
  9. pawel92g

    pawel92g Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Wrzesień 22, 2008
    Posty:
    113
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Uuu...to świetnie;] Ale tak tanio to coś ;] żaden shit?
     

Poleć forum