1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Telewizor Samsung

Temat na forum 'Kosz' rozpoczęty przez Pierre, Sierpień 11, 2011.

  1. Pierre

    Pierre Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witam.

    Mam pytanie jak podłączyć Xboxa 360 do takiego telewizora Samsung? 22'' Full HD B2230HD Mpeg4 DIVIX MKV PIP 24h +LED (1747041823) - Aukcje internetowe Allegro Czy aby mieć obraz HD muszę podłączać kablem HDMI, czy mogę normalnie kablem EURO?

    Pozdrawiam i z góry dziękuje za odpowiedź.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. skrzydel5

    skrzydel5 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 6, 2010
    Posty:
    180
    Polubienia:
    2
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Bytom
  4. Pierre

    Pierre Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 9, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Czy ma znaczenie za ile kupie taki kabel? Takie za 10 zł będą też dobre?
     
  5. MrDraiger

    MrDraiger V.I.P V.I.P XBOX MANIAK

    Dołączył:
    Sierpień 19, 2009
    Posty:
    2859
    Polubienia:
    334
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Miasto:
    Inowrocław
    Przy hdmi nie ma znaczenia jakość kabla, przesył jest cyfrowy a więc odporny na zakłócenia analogowe. Reasumując bierz tani, patrz tylko na długość :)

    Wysłano z Xperii X8
     
  6. Brudsien

    Brudsien Pomocnik Pomocnik

    Dołączył:
    Grudzień 18, 2010
    Posty:
    1860
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Katowice
    Zalezy jaka dlugosc, im dluzszy tym lepej kupic nieco drozszy ale jak nie wiecej niz 2-3m to moze i byc za 10zl

    Co maja zaklocenia analogowe do cyfrowych ?
    Sygnal cyfowy takze moze byc zaklocony, owszem jest bardziej odporny niz analogowy ale cyfrowy nie jest niezniszczalny i przy dlugich kablach jest roznica
     
  7. novy66

    novy66 Xbox One Xbox One Użytkownik Liga XboxForum.pl

    Dołączył:
    Luty 21, 2009
    Posty:
    4555
    Polubienia:
    270
    Punkty za osiągnięcia:
    83
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    Słupsk
    Potwierdzam do 2m może być kabel za 10 zł ale po wyżej lepiej kupić droższy :)
     
  8. sooni

    sooni Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Sierpień 12, 2011
    Posty:
    31
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    I nie daj się nabrać na te "pozłacane" końcówki, bo jest to kit marketingowy.
     
Wczytywanie...

Poleć forum