1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Telewizor Xbox 360

Temat na forum 'Konsola' rozpoczęty przez Kosakek, Grudzień 18, 2008.

  1. Kosakek

    Kosakek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam!

    Mam do was pytania czy na tym telewizorzę który mam podłącze tylko kabel composite i RGB i czy na tych kablach naprawdę obraz jest aż tak paskudny?
    Wedłu was na którym kablu będzie lepsza jakość composite czy RGB?
    A może ten kabel można podłączyć do mojego tv http://www.allegro.pl/item498810524_microsoft_kabel_vga_audio_xbox360_sklep_w_wa_hit.html ?
    Mój telewizor
    http://cokupic.pl/dane_techniczne_produktu/Thomson-32WM402/81c3d44527e02489
    http://www.maxaudio.pl/sklep/artykul/id/4303
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. tajson86

    tajson86 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 6, 2008
    Posty:
    474
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    wawa
    najlepszą jakość uzyskasz podłączając przez RGB a do tego telewizora nie podłączysz konsoli kablem vga bo nie ma takiego wejścia

    oczywiście kabel RGB trzeba dokupić bo ten w zestawie to zwykły composite tylko z przejściówką na EURO
     
  4. Kosakek

    Kosakek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Właśnie nie wiem i pytam się was na jakim kablu będzie lepsza jakość i proszę o odpowiedź człowieka który używał oby dwóch kabli.

    Mógłby ktoś się wypowiedzieć na ten temat?
     
  5. Kosakek

    Kosakek Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 2, 2008
    Posty:
    44
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
  6. obcy33

    obcy33 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 3, 2008
    Posty:
    616
    Polubienia:
    11
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Grudziądz/Świecie
    po pierwsze -> odświeŻam
    po drugie nie odświeżaj, nie pisz postów pod Twoimi istniejącymi, bo mod Ciebie potraktuje odpowiednio.
    po trzecie masz napisane że RGB tylko musisz dokupić
     
  7. artur921

    artur921 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Luty 22, 2009
    Posty:
    43
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Witam mam podobny problem!!
    Mam TV LCD (bez HD), mimo, że rozdziałka 1366x768, to brak HDMI, DVI bez HDCP, a na Componencie, jest jakaś głupia blokada, która nie puści sygnału wyzej niż 576i, tak więc:
    1. Jakim połaczeniem uzyskm najlepszy obraz???
    2. Czy warto w ogole kupować, skoro niektorzy mowia ze grafa bedzie jak z PS2??
     
  8. krisr77

    krisr77 Pomocnik Pomocnik Użytkownik

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2008
    Posty:
    3274
    Polubienia:
    4
    Punkty za osiągnięcia:
    38
    Miasto:
    Warszawa
    kabel vga bigbena. (zakladam ze tv ma wejscie vga)
     
Wczytywanie...

Poleć forum