1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Telewizor z dvi, jak puscic dzwiek z xboxa slim

Temat na forum 'Dla świeżaków' rozpoczęty przez esiaesa, Marzec 8, 2014.

  1. esiaesa

    esiaesa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2014
    Posty:
    27
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Częstochowa
    Witam, temat pewnie wałkowany no ale jestem swiezakiem;p, posiadam telewizor z wejsciem dvi , nie wiem jak puscic dzwiek z xboxa na telewizor, bo standart dvi nie przewiduje obsługi dzwieku, telewizor i xbox podpiety bedzie kablem telewizor dvi - xbox hdmi.

    znalazłem cos takiego ? czy to wystarczy ?XBOX 360 ADAPTER AUDIO KABEL - HDMI + DZWIĘK 5.1 (4018137406) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

    Alert -=SETH=- //Nie pisz post pod postem. Używaj opcji edytuj.

     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. trudneto

    trudneto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    264
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gela
    Tak coś takiego wystarczy normalnie potem podłączysz to pod głośniki lub wzmacniacz
     
    1 osoba to lubi.
  4. prourug

    prourug Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 28, 2009
    Posty:
    313
    Polubienia:
    16
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Kutno, Poland
    Zewnętrzny sprzęt grający jakiś potrzebujesz i będzie ok...
     
  5. esiaesa

    esiaesa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2014
    Posty:
    27
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Częstochowa
    czyli zapewne jeszcze bedzie trzeba, cos pozmieniac w ustwieniach iksa odnosnie dzwieku?, teraz nie moge sprawdzic bo fizycznie bede miał w nastepnym tygodniu;p
     
  6. esiaesa

    esiaesa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2014
    Posty:
    27
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Częstochowa
    A wiec, kupiłem kabel dvi-hdmi podłaczyłem pod telewizor (dvi) i pod konsole (hdmi), wywala mi komunikat tryb video niedostepny, taka samą akcje przeprowadzam z dekoderem hd od kablowki no i nie ma problemu z wyswietlaniem, laptop także łaczy sie poprzez ten kabel z telewizorem i równiez zero problemu, konsola ma slot hdmi sprawny poniewaz sprawdzałem na innym telewizorze i hula az miło......telewizor to philips 23Pfl5322/58
     
  7. trudneto

    trudneto Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Listopad 22, 2012
    Posty:
    264
    Polubienia:
    41
    Punkty za osiągnięcia:
    28
    Miasto:
    Gela
    A próbowałeś mniejsze rozdzielczości ?
     
  8. esiaesa

    esiaesa Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 8, 2014
    Posty:
    27
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    3
    Miasto:
    Częstochowa
    dokładnie w tym był problem, musiałem ustawic na drugim telewiorze rozdzielczosc 1080i, bo były ustawione rozdzielczosci komputerowe oraz nie rusza na rozdziałkach (p), jak ktos chce kupic adapter do zmiany wejscia w telewizorze lub monitorze z dvi na hdmi to odradzam, mi ruszyło tylko na kablu dvi-hdmi
     
Wczytywanie...

Poleć forum