1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

(Temat ogólny) Masz problem z misją w Assassin's Creed II ? Chcesz zasięgnąć opini?

Temat na forum 'Pomoc' rozpoczęty przez TytiX, Styczeń 2, 2010.

  1. TytiX

    TytiX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    82
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Zabrze
    Temat stworzony by uniknąć zakładania nowych niepotrzebnych tematów, w tym temacie możemy spytać o radę do jakiejś misji, opinie i tym podobne. Każdy kto ma Assassin's Creed II z pewnością pomoże ;)
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. Kondzio132

    Kondzio132 Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Styczeń 2, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Witajcie, mam pewien problem z grobowcem. Otóż został mi dokładnie jeden grobowiec aby odblokować zbroję altaira, lecz niestety za chiny nie wiem jak do niego wejść. Jest on w Wenecji i budynek ten jest bardzo pilnie strzeżony. Próbowałem szukać wejścia ale nie dało to rezultatów. Jeżeli to coś pomoże to jestem w 10 sekwencji. Czy ktoś wie jak siędo niego dostać ? ;f
     
  4. TytiX

    TytiX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    82
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Zabrze
    O ile dobrze pamiętam to wejście jest na dachu :)
     
  5. Karpi1612

    Karpi1612 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2009
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Skarszewy
    Witam
    Skończyłem dziś fabułę AC II ale mam 66% czy to jest normalne ??
    Czy może czegoś nie zrobiłem ??
    Za odpowiedź z góry dzięki :) :shisha
     
  6. mic1225

    mic1225 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 10, 2008
    Posty:
    291
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łomża
    Rozbudowałeś całą willę? Zaliczyłeś misje poboczne tj. grobowce etc?
     
  7. Szogun96

    Szogun96 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2009
    Posty:
    104
    Polubienia:
    3
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Łódź
    Do pełnej synchronizacji potrzeba jeszcze wszystkich punktów synchronizacji.
     
  8. TytiX

    TytiX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    82
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Zabrze
    1. Zbieraj piórka.
    2. Rozbuduj na maxa wille.
    3. Wejdź na każdy punkt widokowy.
    4. Zrób misje dodatkowe.
     
  9. Karpi1612

    Karpi1612 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 5, 2009
    Posty:
    73
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    Skarszewy
    Jak rozbudować wille? Kupić te budynki tak?
    Na punktach widokowych jeszcze nie byłem.
    A gdzie znajde te piórka?
     
  10. TytiX

    TytiX Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Maj 10, 2009
    Posty:
    82
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    8
    Miasto:
    Zabrze
    Piórka znajdziesz na różnych dachach w różnych miastach. Wille rozbudowujesz, rozmawiając z takim architektem który stoi przed taką mapką miasta choćby ;x. Wila znajduje się w Monteriggioni.
     
  11. dominv

    dominv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2008
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    głogów
    witam,
    mam problem z misja pomiedzy sekwencja 6 a 7, jestem altairem, gonie kolesia, on ucieka do wiezy, zamyka drzwi, musze wspiac sie na sam szczyt zeby go zlapac, w polowie wiezy na balkoniku zacinam sie :| nie moge wejsc na ta belke, co mam zrobic? jak daje strzalke do gory to altair tylko patrzy sie na ta belke i nie chce na nia wejsc ;/ doklandnie to miejsce DSC00200.JPG
     
  12. prolo3

    prolo3 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Marzec 6, 2009
    Posty:
    84
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    bia
    olej tą belkę - przejdż na drugą strone wieży i tam sie wspinaj
     
  13. dominv

    dominv Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Lipiec 4, 2008
    Posty:
    42
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    6
    Miasto:
    głogów
    glupia rada, gdyz z tylu wiezy nic nie bylo, nie wiem skad to wzieles w ogole

    na przyszlosc: trzeba wejsc na balkon pod belka i skoczyc do gory zeby Ezio sie jej zlapal, nie wchodzcie na drzwi tak jak to robilem na poczatku
     
  14. elfikxd

    elfikxd Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    to jest jedna z wskazówek do rozwiązania cytuje:Widzisz te dwie cyfry wisząc po obu stronach znaku równości?Spróbuj tak:eek:bracaj kołem dekodera, żeby ustawiły się w linii,ok? a potem spójrz na liczby u góry i na koło ,żeby znaleźć cyfry w środku pola z hasłem.
     
  15. elfikxd

    elfikxd Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 2, 2010
    Posty:
    2
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  16. monty

    monty Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    To teraz ja :p
    Toskania.
    Misja-zabójstwo (dodatkowa, bo z tego gołębnika .).
    Zabij 5 celów nie będąc zauważonym.
    2 cele to żołnierze "spacerujący sobie" po ziemi,a pozostałe 3 to łucznicy na dachach.
    2 na ziemi i 2 na dachu zabiłem.Pozostaje jeszcze jeden "dachowiec" :p
    Jest od na wieży (ss'y poniżej), w przeciwieństwie do 2 poprzednich łuczników,którzy byli na dachach zwykłych domów.
    No ale nic-wchodzimy na górę.
    I za cholerę nie mogę tam wejść.Bo jak gdzieś w murze wnęki zabraknie,to inaczej Ubistoft nie zrobi z nas debili -.-...
    I mi się zepsuł humor bo robię tą misję 5 raz :p.
    Proszę o szybką pomoc,bo czas nagi :p.

    Pozdrawiam.

    P.S.
    W.w. screenshoty:
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]
    [​IMG]

    Wieża wygląda tak.Mam nadzieję,że wiecie mniej więcej gdzie już to jest.
     
  17. trayman

    trayman Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Grudzień 26, 2008
    Posty:
    218
    Polubienia:
    1
    Punkty za osiągnięcia:
    18
    Miasto:
    Wrocław
    Da się tam wejść i to całkiem prosto, już dokładnie nie pamiętam, ale dużo jest tam "kręcenia" wokół wieży (poprzez te wyłupane ścianki na rogach) i w którymś momencie (jak się zatniesz prawdopodobnie trzeba wykonać skok do góry chwytając się przyciskiem (każdy chyba wie o co chodzi).

    Naprawdę pokombinuj chwilę i tam wejdziesz bez problemu.
     
  18. monty

    monty Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Ja nie z takich,co jak raz się nie uda to od razu "omg plx help" na forum :p.Chodziłem głównie po tych wyłupach...i nic.Może ktoś nakręci film,jak wchodzi bez problemu na tą wieżę?Byłbym baaardzo wdzięczny.Mogę jeszcze ew. dać ss'a mapki z zaznaczonym położeniem wieży.

    Bo próbowałem już wieeele razy :p.

    Pozdrawiam.
     
  19. gwynbleidd84

    gwynbleidd84 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 22, 2009
    Posty:
    117
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    16
    Miasto:
    Łódź
    @UP

    A masz już tą zdolność, że wspinając się może skoczyć wyżej niż normalnie? Bo na niektóre wieże tylko tak da się wejść.
     
  20. monty

    monty Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Kwiecień 29, 2010
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Przed chwilą właśnie się tego nauczyłem.I wykonałem tą misję ;DD.Ale i tak dzięki wszystkim za pomoc :D
     
  21. Wudii

    Wudii Świeżak Świeżak

    Dołączył:
    Czerwiec 19, 2010
    Posty:
    1
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Grobowiec

    Witam !

    Na początku tematu kolega poruszył temat pilnie strzeżonego budynku. Mam w nim takowy problem, że gdy zrobię wszystkie 4 zagadki, i wejde do tajemnego grobowca, słysze takie dzwoneczki towarzyszące przy wchodzeniu do grobowców, po czym nie mogę owtorzyć sarkofagu.
    I tu moje pytanie, czy istnieje jakaś kolejność wykonywania zagadek itd, robię dokładnie jak na tourtialach na youtube.
    Proszę o odpowiedź
    Dziękuję

    Pozdrawiam !
     
Wczytywanie...

Poleć forum