1. Ta strona wykorzystuje ciasteczka (cookies) w celu: utrzymania sesji zalogowanego Użytkownika, gromadzenia informacji związanych z korzystaniem z serwisu, ułatwienia Użytkownikom korzystania z niego, dopasowania treści wyświetlanych Użytkownikowi oraz tworzenia statystyk oglądalności czy efektywności publikowanych reklam.Użytkownik ma możliwość skonfigurowania ustawień cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Użytkownik wyraża zgodę na używanie i wykorzystywanie cookies oraz ma możliwość wyłączenia cookies za pomocą ustawień swojej przeglądarki internetowej. Dowiedz się więcej.

Temat poświecony użytkownikom 360 LIZARD naprawy błędy firmware

Temat na forum 'LT' rozpoczęty przez acid_rs, Kwiecień 13, 2011.

Status Tematu:
Zamknięty.
  1. acid_rs

    acid_rs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Witam, przydał by się nowy temat do lizardów, widzę ze nie tylko ja miałem problem z lizardem z starym softem, dopiero po update chodzi z napędami slim 9504 wyciąga prawidłowo klucz . Lecz dla bardziej narwanych do których sie też zaliczam, użycie starego softu w lizardzie, który czytał soft i klucz w pliku KEY spowodowało iż JF go nie zapisywał zostawiał stary klucz w sofcie.
     
  2. Lotnik421 Xbox One

  3. AleX69

    AleX69 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 29, 2008
    Posty:
    3
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
  4. acid_rs

    acid_rs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ruda Śląska
  5. acid_rs

    acid_rs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ruda Śląska
    Mam problem konsola jest Niby przerobiona. Naped 9504 ale co jakis czas zamiast odpalenia try jest open DVD. ,otworz DVD, ma Ktos jakis pomysl???
     
  6. edgorek

    edgorek Banned

    Dołączył:
    Listopad 21, 2007
    Posty:
    173
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Szczecin
    ale na czym Twój problem polega? Może wejdź na IRC i zapytam-tam są fachowcy i też sporo osób zrobiło podobnie.Działają Ci już wszystkie gry?
     
  7. acid_rs

    acid_rs Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Kwiecień 30, 2008
    Posty:
    24
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Miasto:
    Ruda Śląska

    gry wszystkie chodzą ale jak wł konsole to np 3 razy po włączeniu pisze open dvd , a 2 razy normalnie czyta grę. flashowalem tak samo jak inne, wielokrotnie nowy flash, dalej to samo
     
  8. andrzej1976

    andrzej1976 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    a może wiecie jak zczytać klucz lizardem z nowym dashem z 93450c. scorpio odpada
     
  9. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1532
    Polubienia:
    684
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    Kolego tylko metodą MRA i programem e-tool wyciągniesz klucz ewentualnie pozostaje czekanie na nowy JF
     
  10. andrzej1976

    andrzej1976 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    Udało się komuś, odrazu czy istnieje możliwość odczytu Keya z samsunga który jest już przefleshowany LT+. Z tego co widze na ekranie można to zrobić jedynie jak jest stock wgrane.
     
  11. WRUB5ON

    WRUB5ON Xbox One Xbox One Użytkownik

    Dołączył:
    Styczeń 10, 2011
    Posty:
    1532
    Polubienia:
    684
    Punkty za osiągnięcia:
    113
    Płeć:
    Mężczyzna
    Miasto:
    KALISZ
    Jeżeli chodzi ci o lizard-a to robisz unbrick by odblokować naped a następnie FULL READ i wyciągasz KEY
     
  12. andrzej1976

    andrzej1976 Użytkownik Użytkownik

    Dołączył:
    Październik 25, 2009
    Posty:
    23
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    1
    dzieki za info, tylko jeszcze powiedz co jest unbrick i jak jego zrobić przez LIZARD. Next pytanie czy już można wyciągać klucz poprzez jaszczurke jeśli jest nowy dashbord ver 13. w szczególności z Liteonów phat jak i slim
     
  13. edgorek

    edgorek Banned

    Dołączył:
    Listopad 21, 2007
    Posty:
    173
    Polubienia:
    0
    Punkty za osiągnięcia:
    0
    Miasto:
    Szczecin
    Pewnie,że można. Wszystko masz na stronie producenta:
    Maximus 360 Lizard
     
Wczytywanie...
Status Tematu:
Zamknięty.

Poleć forum